Jump to content

NEOTION NP4 ερώτηση για LG

xtrmsnpr

Recommended Posts

Ήθελα να σας ρωτήσω για την PCMCIA αυτή που θέλω να βάλω στην τηλεόραση μου.Το μοντέλο της τηλεόρασης είναι: LG flatron M2794D-PZ έκδοση λογισμικού- v3.09.1

να κοιτάξω στο site της lg;

NEOTION NP4+ Plus FTA Module MPEG-4 DVB-T - Κάρτα για τα MPEG4 κανάλια της Digea που τοποθετείται σε CI Slot Δέκτης επίγειας ψηφιακής ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ-ΔΕΚΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (DIGEA) Easy Buy World (την παρήγγειλα ) την βρίσκω εδώ,αλλά και NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA BULK - SET TOP BOX - E-SHOP.GR στο οποίο eshop γράφει Οι τηλεοράσεις της LG πρέπει να έχουν αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση λογισμικού.

Πώς θα ξέρω αν έχει την τελευταία έκδοση πάνω;Αφού δεν μπορώ να την βρώ από κάπου.

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ.Σας ευχαριστώ.

Έχει εδώ μια λίστα συμβατότητας, αν θες μπορείς να γραφτείς για να δεις. Αν έχεις όρεξη μπορείς να ψάξεις και στο σχετικό θέμα στο AVclub.gr

H αντιπροσωπεία (Μajar) δίνει λίστα μόνο για ΤV κ όχι για Μonitor-TV Combo

Καλύτερα ίσως να επικοινωνόυσες με τον αντιπρόσωπο, ίσως έχουν περισσότερες & up-to-date πληροφορίες

Έχει εδώ μια λίστα συμβατότητας, αν θες μπορείς να γραφτείς για να δεις. Αν έχεις όρεξη μπορείς να ψάξεις και στο σχετικό θέμα στο AVclub.gr

H αντιπροσωπεία (Μajar) δίνει λίστα μόνο για ΤV κ όχι για Μonitor-TV Combo

Καλύτερα ίσως να επικοινωνόυσες με τον αντιπρόσωπο, ίσως έχουν περισσότερες & up-to-date πληροφορίες

ναι,μόλις πήρα την LG τηλέφωνο και μου είπανε,να μου στείλουν με stickακι το firmware αλλά μετά μου ζήτησαν email για να μου το στείλουν.

Θα κοιτάξω και αυτό που μου έδωσες,τις πιάνει όλες τις LG η κάρτα αυτή.Την majar να καλέσω εννοείς;Γιατί ναι δεν έχει την σειρά,αλλά από την lg δεν είπανε όχι ότι δεν θα κάνει.

Πήρα και την majar και μου είπανε ότι ίσως και να μην είναι συμβατή η κάρτα με την τηλεόραση,αλλά από κει και πέρα είναι θέμα κατασκευαστή τηλεόρασης με το firmware update αν την δέχεται μετά.:flag:

Ααα,μου φαίνεται ότι ίσως το ακυρώσω...δεν παίζουν HD αυτές οι κάρτες(NP4) ..εκτός και αν βρίσκω λάθος πράγματα.

http://www.neotion.com/products/cam.php

• Elementary Stream Type supported:

- MPEG2, MPEG4, SD and HD

- All Audio Type (MPEG2, AAC, HE AAC, Dolby, etc)

- Private Data

- Teletext

για δες τον ΝP4HD ή NP5 μήπως πιάνουν

πάντως θα μπορούσες να κάνεις δουλειά και με έναν Micro-ΗD της Crystal-Audio αν δεν καίγεσαι για εσωτερικό.Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, έχω 2 τέτοιους.

για δες τον ΝP4HD ή NP5 μήπως πιάνουν

πάντως θα μπορούσες να κάνεις δουλειά και με έναν Micro-ΗD της Crystal-Audio αν δεν καίγεσαι για εσωτερικό.Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, έχω 2 τέτοιους.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες .

για το πατρικό ίσως να το πουν να το πάρουμε τον αποκωδικοποιητή αυτόν..Τώρα το πλήρωσα το άλλο,που να μπλέκω με αλλαγές-καλύτερα να την ακυρώσω..νόμιζα ότι θα έπαιζε σε HD...πφφφ..και για όλα αυτά φταίνε αυτοί οι ψεύτες στον Σαραφίδη που πριν 1.5χρόνο πήγα να πάρω tv και τους ζήτησα με mpeg4 και μου είπανε ναι αυτή...πφφφ..:rant:

-

Την ακύρωσα την παραγγελία .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.