Jump to content

w/c για socket 423

*DOGGY*

Recommended Posts

Παιδια για σας ειμαι ολοκαινουριος σαν μελος:nerd: στο φορουμ και σας παρακαλω αν κανω καποια λαθοι να μου το λετε να τα μην τα ξανακανω

και τωρα ερωτηση:

Εχω διαβασει τους οδηγους και ολα τα καμωματα σας

και εχω ενα δευτερο pc που το χρεισιμοποιω για τεστ

εχει το πρωτο το σοκετ του Ρ4 το 423 και το μ/β παιρνει rdram

πως θα βαλω το μπλοκ ???????????????

πατεντα την ΦΟΒΑΜΑΙ μην τον καψω κιολας

απλα ρωταω το κολαω το μπλοκ και πως

ευχαριστω:wall: :

• 4 weeks later...

τι ενοεις να κολλησεις το μπλοκ?????????

το μπλοκ προσαρμοζεται πανω στον επεξαργαστη σου οπως και η ψυκτρα..και δεν νομιζω να ειναι κολλημενη πανω η ψυκτρα σου.....δεν ξερω βεβαια κατα ποσο κυκλοφορουν μπλοκ για 423...δεν εχω δει ποτε...βασικα...μια ιντελ μητρικη για 423 που ειχα χρησιμοποιησει δεν ειχε καν μενου για oc στο Bios και τοτε δεν ηξερα(ισως δεν υπηρχαν) προγραμματα για oc μεσω windows...τσεκαρε τα αυτα πρωτα...αν δεν μπορεις να o/cαρεις γιατι υδροψυξη?μονο για υσηχια?...παρε μια καλη ψυκτρα και ενα υσηχο φανακι να κανεις τη δουλεια σου....μην σπαταλας τσαμπα λεφτουδακια τα οποια θα μπορουσαν να χρησιμεψουν καπου αλλου...

φιλε μου σε ευχαριστω για τισ συμβουλες το κοιταξα το πραγμα γιατι το ποστ το εχω βαλει αρκετο καιρο και ειδα οτι δεν γινεται (μονο με παντεντα)παρολα αυτα ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρω ψυκτρα για αυτο το socket λες να το κολισω με σιλικονι οπως παλια

ευχαριστω παντως

στο 423 η ψυκτρα δεν πιανει οποσ ολεσ οι αλλεσ εχει μεν 2 πλαστικες βασεις για να καθετε αλλα σκεψου οτι εχει 2 συρματα σαν ασφαλειες

δεν μπορω να στειλω και φωτο γιατι ειμαι στην δουλεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.