*DOGGY* Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Παιδια για σας ειμαι ολοκαινουριος σαν μελος στο φορουμ και σας παρακαλω αν κανω καποια λαθοι να μου το λετε να τα μην τα ξανακανω και τωρα ερωτηση: Εχω διαβασει τους οδηγους και ολα τα καμωματα σας και εχω ενα δευτερο pc που το χρεισιμοποιω για τεστ εχει το πρωτο το σοκετ του Ρ4 το 423 και το μ/β παιρνει rdram πως θα βαλω το μπλοκ ??????????????? πατεντα την ΦΟΒΑΜΑΙ μην τον καψω κιολας απλα ρωταω το κολαω το μπλοκ και πως ευχαριστω : Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 τι ενοεις να κολλησεις το μπλοκ?????????το μπλοκ προσαρμοζεται πανω στον επεξαργαστη σου οπως και η ψυκτρα..και δεν νομιζω να ειναι κολλημενη πανω η ψυκτρα σου.....δεν ξερω βεβαια κατα ποσο κυκλοφορουν μπλοκ για 423...δεν εχω δει ποτε...βασικα...μια ιντελ μητρικη για 423 που ειχα χρησιμοποιησει δεν ειχε καν μενου για oc στο Bios και τοτε δεν ηξερα(ισως δεν υπηρχαν) προγραμματα για oc μεσω windows...τσεκαρε τα αυτα πρωτα...αν δεν μπορεις να o/cαρεις γιατι υδροψυξη?μονο για υσηχια?...παρε μια καλη ψυκτρα και ενα υσηχο φανακι να κανεις τη δουλεια σου....μην σπαταλας τσαμπα λεφτουδακια τα οποια θα μπορουσαν να χρησιμεψουν καπου αλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DOGGY* Αύγουστος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 φιλε μου σε ευχαριστω για τισ συμβουλες το κοιταξα το πραγμα γιατι το ποστ το εχω βαλει αρκετο καιρο και ειδα οτι δεν γινεται (μονο με παντεντα)παρολα αυτα ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρω ψυκτρα για αυτο το socket λες να το κολισω με σιλικονι οπως παλια ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Τι να κολλησεις με σιλικόνη? Την ψυκτρα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DOGGY* Αύγουστος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 ναι αλλα οχι στον επεξεργαστη αλλα γυρο γυρο απο την ψυκτρα στην βαση που εχει το socket το 423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Κατσε..κατσε....μπερδευτηκα ! Γιατί δεν το αφηνεις με τα πιαστράκια του σκετο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DOGGY* Αύγουστος 26, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 στο 423 η ψυκτρα δεν πιανει οποσ ολεσ οι αλλεσ εχει μεν 2 πλαστικες βασεις για να καθετε αλλα σκεψου οτι εχει 2 συρματα σαν ασφαλειες δεν μπορω να στειλω και φωτο γιατι ειμαι στην δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 απλα βγαζεις αυτο το πλαστικο βαζεις τις βιδες στις τρυπες και βαζεις το μπλοκ.. τωρα αν τα κλασικα του 11 κανουν και για 423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.