theo_mich Οκτώβριος 29, 2012 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Παραλαμβανω απο τον [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] αποψε.Τυπωσα και σε ενα χαρτακι τα παρακατω, εστω να κανουμε ενα τυπικο ελεγχο οταν αλλαζει χερια.Ελπιζω να μεινει μεσα στο κουτι.Η συσκευασία περιείχε τα εξής:1) το κύριο calibration tool,2) την βάση του,3) το cd εγκατάστασης,4) το quick start guide,5) το limited warranty,6) μια βεντούζα για crt οθόνες,7) ένα συσκευασμένο πανάκι καθαρισμού,8) την απόδειξη αγοράςκαι.......9) ένα σακουλάκι silical gel Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 29, 2012 #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Παραλαμβανω απο τον @k_ardu αποψε.Τυπωσα και σε ενα χαρτακι τα παρακατω, εστω να κανουμε ενα τυπικο ελεγχο οταν αλλαζει χερια. Ελπιζω να μεινει μεσα στο κουτι. Γραψε πανω και το serial να μην ψαχνομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 29, 2012 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Γραψε πανω και το serial να μην ψαχνομαστε Το ξέχασα αλλά του έστειλα μόλις πμ του theo. Theo κάνε ένα κόπο να ρίξεις ένα post-it μέσα με το SN. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 29, 2012 #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 got it Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 30, 2012 #165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Ποιος ειναι ο επομενος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Οκτώβριος 30, 2012 #166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 εγω δεν το εχω παρει ακομη αλλα να σου πω δεν καιγομαι και ιδιαιτερα .... καντε την δουλεια σας και αμα θελησω θα σας πω παιδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 30, 2012 #167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 εγω δεν το εχω παρει ακομη αλλα να σου πω δεν καιγομαι και ιδιαιτερα .... καντε την δουλεια σας και αμα θελησω θα σας πω παιδια . Οπως πιασαμε τη σειρα λογικα το περνεις εσυ παρτο μια να περασει μια φορα απο ολους και μετα βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 1, 2012 #168 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 (edited) Τι έγινε ρε παλικάρια κανείς δεν το θέλει? Επειδή σήμερα το βράδυ φεύγω και θα λειψω για μερικές μέρες, κανονιστε ποιος θα το πάρει.Αλλιώς παει από Δευτέρα και είναι κρίμα να μένει σε μένα χωρίς λόγο.[MENTION=17068]H4ckerman[/MENTION][MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION][MENTION=3128]2cpu[/MENTION] Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2012 από theo_mich Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 1, 2012 #169 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Δηλωνω προθεση οτι δεν το θελω . χαχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 1, 2012 #170 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Απο εβδομαδα θα το ζητησω εαν ειναι διαθεσιμο μιας και ακομα δεν εχω στησειτο σταθερο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Νοέμβριος 6, 2012 #171 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 (edited) Λοιπον εχουμε και λεμε:01) [MENTION=6455]Arkan[/MENTION] - Αμπελόκηποι - check - Spyder3 in da house02) [MENTION=14364]::TNT::[/MENTION] - Αμπελόκηποι - check03) [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] - Ροτόντα - check04) [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] - Μπότσαρη - check05) [MENTION=14294]evolution[/MENTION] - Κάτω Τούμπα check06) [MENTION=17068]H4ckerman[/MENTION] - Πυλαία07) [MENTION=13963]riben1[/MENTION] - Νάουσα check08) [MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] - Χαριλάου-Σέρρες09) [MENTION=83]lefteriz[/MENTION] - Δράμα10) [MENTION=306]zyx[/MENTION] - Πανόραμα11) [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] - ΧαλκιδικηΚαλυτερα να το παρει ο 2cpu η ο H4ckerman και μετα αν μπορεσει ο zyx που ειναι κοντα ! πριν βγει εκτος θεσσαλονικης (οχι οτι θα αργησει απο εκει και μετα αλλα θα ειναι πιο μεγαλες οι αποστασεις)!Εγω μαλλον Σαββατο-Κυριακο θα ειμαι θεσσαλονικη οποτε αν τα καταφερετε ως τοτε ερχομαι να το παρω απο οπου και αν ειναι αυτος που θα το εχει! (αρκει να ειναι στην πολη). Αλλιως ας το στειλει με γενικη ταχυδρομικη Σερρες γιατι δεν ξερω ποτε θα ξανακατεβω και βαζω τα εξοδα εγω!Μετα εγω με τον λευτερη τα βρισκουμε! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2012 από dimitrisk8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 6, 2012 #172 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι? Για samsung ue55es8000 θα δουλεψει κανονικοτατα ε? αλλα δεν το θελω ακομη θας σας πω στο μελλον (συντομα οταν θα την εχω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 6, 2012 #173 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Οκ αν ειναι το παιρνω εγω και το παραδιδω στο [MENTION=306]zyx[/MENTION] μετα και κατοπινπαιρνει ο Δημητρης με Λευτερη.Αν και ακομα δεν το εχω στησει pc θα συνδεσω το λαπτοπ και θα το ρυθμισωμε εκεινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 8, 2012 #174 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Φοράω windows 8 64bit και εχω μια 9600GSO, επειδή αργότερα θα πάρω άλλη κάρτα γραφικών θα χρειαστεί πάλι καλιμπράρισμα;;;; σε περίπτωση φορματ τι γίνεται ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 8, 2012 #175 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Φοράω windows 8 64bit και εχω μια 9600GSO, επειδή αργότερα θα πάρω άλλη κάρτα γραφικών θα χρειαστεί πάλι καλιμπράρισμα;;;; σε περίπτωση φορματ τι γίνεται ;;Αν αλλαξεις καρτα θελει παλι καλιμπραρισμα. Αν κανεις format και βαλεις τους ιδιους drivers, βαζεις το ιδιο profile χωρις calibraρισμα.btw, θα το παρει κανεις???? 10 μερες το χω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 8, 2012 #176 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 θα το τιμήσω εγώ λοιπόν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 8, 2012 #177 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 θα το τιμήσω εγώ λοιπόν..Εισαι στην ομαδικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 8, 2012 #178 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 όχι αλλά κρίμα δεν είναι να κάθεται ως τότε? Αν προκύπτει θέμα φυσικά, το ξεχνάμε. P.S. εννοείται συμμετέχω στα έξοδα, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 8, 2012 #179 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 όχι αλλά κρίμα δεν είναι να κάθεται ως τότε? Αν προκύπτει θέμα φυσικά, το ξεχνάμε. P.S. εννοείται συμμετέχω στα έξοδα, ε? Ε βασικα προκυπτει θεμα... Οχι με σενα προσωπικα αλλα αμα κανουμε μια υποχωρηση σε αυτο το θεμα, δεν θα υπαρχει τελος μετα. Και οχι δεν ειναι θεμα κοστους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 8, 2012 #180 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 όχι αλλά κρίμα δεν είναι να κάθεται ως τότε? Αν προκύπτει θέμα φυσικά, το ξεχνάμε. P.S. εννοείται συμμετέχω στα έξοδα, ε? Στα εξοδα δεν γινετε να συμετεχεις γιατι η αγορα εχει γινει ηδη και τωρα να μας επιστρεψεις 70 λεπτα στο καθεμα δεν εχει νοημα Εγω προσωπικα θα προτειμουσα να μην φυγει εκτος απο αυτους που ηταν στη παραγγελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts