Arkan Οκτώβριος 17, 2012 Author #141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Παρεδώθει ακόμη και με τα quick start guides και το χαρτάκι που σου λέει πως το βεντουζάκι είναι για CRT κι όχι LCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2012 #142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Ωραία γράψε τι είχε το κουτί όταν το ανοίξεις. :hi:To μαραφετι για το calibration ,μια βαση για το μαραφετι ,μια βεντουζα ,το cd των driver , quick start guide,το χαρτι τις ετεριας για την εγγυηση και ενα πανακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 18, 2012 #143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Οπα παλικαρια το ξεχασα τελειως αυτο... Σορρυ που χαλασα τη σειρα. :sorry:Συνεχιστε κανονικα το δρομολογιο και εγω αμα ειναι το παιρνω στην επομενη γυρα. Περιμενω, νο προμπλεμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 19, 2012 #144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Μετά τον evo εάν δεν υπάρχει πρόβλημα,το παίρνω εγώ το μαραφέτι.Εάν βολεύει το πολύ μέχρι Τετάρτη να συναντηθούμε [MENTION=14294]evolution[/MENTION] να μου το δώσεις διότι θα βρίσκομαι στα μέρη του [MENTION=13963]riben1[/MENTION] για 2-3 ημέρες οπότε να του το πάω να καλιμπράρει,να καλιμπράρω και εγώ τη δικιά μου πρωτού του το δώσω και από Δευτέρα το μαραφέτι θα είναι πάλι πίσω στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να το παραλάβει ο επόμενος.Εάν δεν βολεύει τον [MENTION=13963]riben1[/MENTION] να συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα τότε δεν με ενδιαφέρει να το πάρω άμμεσα το μαραφέτι,όποτε να ' ναι.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 19, 2012 #145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Μετά τον evo εάν δεν υπάρχει πρόβλημα,το παίρνω εγώ το μαραφέτι.Εάν βολεύει το πολύ μέχρι Τετάρτη να συναντηθούμε @evolution να μου το δώσεις διότι θα βρίσκομαι στα μέρη του @riben1 για 2-3 ημέρες οπότε να του το πάω να καλιμπράρει,να καλιμπράρω και εγώ τη δικιά μου πρωτού του το δώσω και από Δευτέρα το μαραφέτι θα είναι πάλι πίσω στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να το παραλάβει ο επόμενος.Εάν δεν βολεύει τον @riben1 να συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα τότε δεν με ενδιαφέρει να το πάρω άμμεσα το μαραφέτι,όποτε να ' ναι.:hi:Εγω και αυριο μεσημερι απογευμα αν θες μπορω να συναντηθουμε να στο δωσω εχω σχεδον τελειωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 19, 2012 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και θα είμαι μέχρι Κυριακή γι'αυτό και είπα να συναντηθούμε από Δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Οκτώβριος 19, 2012 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Μετά τον evo εάν δεν υπάρχει πρόβλημα,το παίρνω εγώ το μαραφέτι.Εάν βολεύει το πολύ μέχρι Τετάρτη να συναντηθούμε @evolution να μου το δώσεις διότι θα βρίσκομαι στα μέρη του @riben1 για 2-3 ημέρες οπότε να του το πάω να καλιμπράρει,να καλιμπράρω και εγώ τη δικιά μου πρωτού του το δώσω και από Δευτέρα το μαραφέτι θα είναι πάλι πίσω στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να το παραλάβει ο επόμενος.Εάν δεν βολεύει τον @riben1 να συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα τότε δεν με ενδιαφέρει να το πάρω άμμεσα το μαραφέτι,όποτε να ' ναι.:hi:@k_ardu είμαι διαθέσιμος όποτε θέλεις και μπορείς. Κερνάω καφέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Οκτώβριος 19, 2012 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 παιδια μολις τελειωσετε απο θεσσαλονικη φευγει λιγο πιο βορεια , δεν νομιζω να βιαζομαστε αυτοι που ειμαστε εκτος!!! και απο οτι βλεπω σχετικα παει καλα δεν αργει πολυ το παρε δωσε. Αν δεν βαριεστε γραψτε και κανα review η τιποτα ιδιαιτεροτητες που εχει το μαραφετι Διαφορες πριν και μετα κανεις? Εχω 5 οθονες εδω αρα ολο και κατι θα γραψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 19, 2012 #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Εγώ παίδες το θέλω Νοέμβριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 22, 2012 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Τελικα ποιος θα το παρει τωρα για να κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 22, 2012 #151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Αντε ρε παιδιά να οργανωθούμε να κάνουμε ένα καλιμπράρισμα της προκοπής Εγω δε βιάζομαι, οταν το παρει ο φίλος από Σερρες και βολεύει το παίρνω μετα από αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 22, 2012 #152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Θα το παρω εγω [MENTION=14294]evolution[/MENTION] μετα θα το δωσω στον riben και απο Δευτερα το πασαρω αλλου.Στειλε μου το τηλεφωνο σου να σε παρω να κανονισουμε να βρεθουμε σημερα η αυριο!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 22, 2012 #153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 (edited) Παρελαβα πριν λιγο απο evo. Ολα μεσα στη συσκευασια κομπλε!EDITΚάποιος να μου στείλει το registration code...Sent from my iPhone using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2012 από k_ardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Οκτώβριος 26, 2012 #154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Το μεσημέρι παρέλαβα από τον @k_ardu. Τον ευχαριστώ δημοσίως για την εξυπηρέτηση που μου έκανε!!!Η συσκευασία περιείχε τα εξής:1) το κύριο calibration tool,2) την βάση του,3) το cd εγκατάστασης,4) το quick start guide,5) το limited warranty,6) μια βεντούζα για crt οθόνες,7) ένα συσκευασμένο πανάκι καθαρισμού,8) την απόδειξη αγοράςκαι.......9) ένα σακουλάκι silical gel για την απορρόφηση της υγρασίας.Μόλις τελειώσω με το καλιμπράρισμα θα σας ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 26, 2012 Author #155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Το μεσημέρι παρέλαβα από τον @k_ardu. Τον ευχαριστώ δημοσίως για την εξυπηρέτηση που μου έκανε!!! Η συσκευασία περιείχε τα εξής: 1) το κύριο calibration tool, 2) την βάση του, 3) το cd εγκατάστασης, 4) το quick start guide, 5) το limited warranty, 6) μια βεντούζα για crt οθόνες, 7) ένα συσκευασμένο πανάκι καθαρισμού, 8) την απόδειξη αγοράς και....... 9) ένα σακουλάκι silical gel για την απορρόφηση της υγρασίας. Μόλις τελειώσω με το καλιμπράρισμα θα σας ενημερώσω. Κατάρα!!! Ξέχασα να κλέψω το gel!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Οκτώβριος 26, 2012 #156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 (edited) τώρα θα το κλέψω εγώ... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2012 από riben1 διόρθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 28, 2012 #157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Το spyder παρελήφθη από το φίλο Βασίλη(riben1) σήμερα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι τελικά δεν έκλεψε το gelάκι. Από Τρίτη και έπειτα,εκτός απροόπτου, θα είμαι διαθέσιμος να το δώσω στον επόμενο! [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] θες να παραλάβεις εσύ μιας και δεν πρόλαβες να καλιμπράρεις αλλά και για το λόγο ότι διαθέτεις μηχανάκι εαν θυμάμαι καλά και μπορείς να μετακινηθείς εύκολα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Οκτώβριος 28, 2012 #158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Το spyder παρελήφθη από το φίλο Βασίλη(riben1) σήμερα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι τελικά δεν έκλεψε το gelάκι. Είσαι σίγουρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 28, 2012 #159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] Αυριο Δευτερα μετα τις 4μιση μπορω να παραλαβω απο το χωρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 29, 2012 #160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] στειλε μου ενα τηλεφωνο.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts