dimitrisk8 Οκτώβριος 6, 2012 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] εκτος αν όταν το πάρεις εσύ, έρθεις Δράμα βολτα, κερνάω καφεδάκι Γιατί όχι μολις το παρω Σερρες περναω μια βολτα μετα απο Δραμα κανενα προβλημα. :yes4: Να περάσει πρώτα από Κιλκίς για καφέ και πάμε βόλτα Γιατι οχι περναω συχνα πυκνα απο Κιλκις οποτε αν βολεψουν οι ημερομηνιες :bigsmile: btw εσυ Arkan θεσσαλονικη δεν εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 6, 2012 Author #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Γιατι οχι περναω συχνα πυκνα απο Κιλκις οποτε αν βολεψουν οι ημερομηνιες :bigsmile:btw εσυ Arkan θεσσαλονικη δεν εισαι?Από Θεσσαλονίκη είμαι, αλλά λόγω δουλειάς έξω από το Κιλκίς, μένω στο Γαλλικό σε συγγενικό σπίτι. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Οκτώβριος 12, 2012 #123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Πως παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 12, 2012 Author #124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Μετά κόπων και βασάνων (για άλλο θέμα), τελείωσα κι εγώ μετά την ΤΝΤ κι αύριο ή μεθαύριο γυρίζω Θεσσαλονίκη. Άν συνεχίζουμε με την πρόχειρη λίστα, μάλλον θα το πάρει ο [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] που είναι Ροτόντα και η ΤΝΤ κατεβαίνει πανεπηστίμια κάθε μέρα.Any objections? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 12, 2012 #125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Ωραια δωστο στον theo που ειναι κεντρο και μολις τελειωσει το καλιμπραρισμα μιλαμε μαζι του και κανονιζουμε!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 13, 2012 #126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Παλικαρια εγω θα ειμαι θεσσαλονικη απο δευτερα. Οποιος καιγεται ας το παρει πριν απο μενα.. Επισης μπορω να γινω πολυ καλος και να παραλαβω απο βαρδαρη μεχρι βουλγαρη, γιατι διαθετουμε και παπι βεβαιως βεβαιως:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 14, 2012 #127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Το δικο μου ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου το μηχανακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 16, 2012 Author #128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Χάσαμε τον [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION]; Που πήγες βρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2012 #129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Mια ενημερωση για το που ειναι το μηχανημα? καλο θα ηταν οταν το περνει καποιος να το γραφει εδω μην χασουμε τη μπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 17, 2012 Author #130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Το έχω ακόμη εγώ. Μια κι ο [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] δεν έδωσε σημεία ζωής από προχθές, πάει στον επόμενο στην λίστα. Λογικά μιλάμε για τον [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION]; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2012 #131 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Το έχω ακόμη εγώ. Μια κι ο @theo_mich δεν έδωσε σημεία ζωής από προχθές, πάει στον επόμενο στην λίστα. Λογικά μιλάμε για τον @k_ardu;Καπως ετσι ,παντως ειναι αρκετοι που δεν εχουν πει περιοχη που μενουν ακομα (παιζει να ειναι σχεδον οι μισοι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 17, 2012 Author #132 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 01) [MENTION=6455]Arkan[/MENTION] - Αμπελόκηποι - check - Spyder3 in da house 02) [MENTION=14364]::TNT::[/MENTION] - Αμπελόκηποι - check 03) [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] - Ροτόντα - ??? 04) [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] - Μπότσαρη - εν αναμονή συνεννόησης 05) [MENTION=14294]evolution[/MENTION] - Κάτω Τούμπα 06) [MENTION=17068]H4ckerman[/MENTION] - Πυλαία 07) [MENTION=13963]riben1[/MENTION] - Νάουσα 08) [MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] - Χαριλάου-Σέρρες 09) [MENTION=83]lefteriz[/MENTION] - Δράμα 10) [MENTION=306]zyx[/MENTION] - Πανόραμα 11) [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] - Δεν θυμάμαι Από #5 και κάτω, να βάλουμε μια σειρά όπως σας βολεύει; Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 17, 2012 #133 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Λειπω εκτος Θεσσαλονικης, επιστρεφω Κυριακη οποτε ας το παρει ο επομενος.Οταν καποιος δεν απανταει η δεν μπορει να το παρει το μηχανημα για τον α,β λογο , να περναει στον επομενο παιδια. Διαφορετικα καθυστερει η εξυπηρετηση των υπολοιπων της λιστας.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2012 #134 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 01) @Arkan - Αμπελόκηποι - check - Spyder3 in da house02) @::TNT:: - Αμπελόκηποι - check 03) @theo_mich - Ροτόντα - ??? 04) @k_ardu - Μπότσαρη - εν αναμονή συνεννόησης 05) @evolution - Κάτω Τούμπα 06) @H4ckerman - Πυλαία 07) @riben1 - Νάουσα 08) @dimitrisk8 - Χαριλάου-Σέρρες 09) @lefteriz - Δράμα 10) @zyx - Πανόραμα 11) @2cpu - Δεν θυμάμαι Από #5 και κάτω, να βάλουμε μια σειρά όπως σας βολεύει; Τι λέτε; Λογικα μετα απο H4ckerman παει zyx εκτος αν ειναι καπου πιο κοντα ο 2cpu Λειπω εκτος Θεσσαλονικης, επιστρεφω Κυριακη οποτε ας το παρει ο επομενος.Οταν καποιος δεν απανταει η δεν μπορει να το παρει το μηχανημα για τον α,β λογο , να περναει στον επομενο παιδια. Διαφορετικα καθυστερει η εξυπηρετηση των υπολοιπων της λιστας. Sent from my iPhone using Tapatalk Θεωριτικα το περνω εγω τοτε στελνω pm να κανονισουμε τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 17, 2012 Author #135 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 [MENTION=14294]evolution[/MENTION] you are up! Άν είσαι διαθέσιμος, στείλε κάνα pm και κανονίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 17, 2012 #136 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Μενω εξω απο Θεσσαλονικη προς Χαλκιδικη αλλα κατεβαινω καθε μερα λογω εργασιας. Μπαινω απο Βουλγαρη και καταληγω Βαρδαρη. Δεν βιαζομαι παντως γιατι το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα δεν εχω pc (γραφω αυτη τη στιγμη απο το φορητο)οπωτε οταν θα το στησω το pc και ειναι διαθεσιμο το "εργαλειο"( ) ενημερωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2012 #137 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Παρελαβα το μαραφετι θα κατσω να ασχοληθω αυριο το πρωι και μετα βλεπουμε ποιος το περνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 17, 2012 #138 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Καλο θα ειναι να λες και τι ακριβως παρελαβες ετσι ωστε μην ψαχνομαστε στη πορεια για τυχον χαμενα εξαρτηματα.(πχ βεντουζα,cd κλπ)Ισχυει για ολους μας φυσικα! Αντε καλο καλιμπραρισμα!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2012 #139 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Καλο θα ειναι να λες και τι ακριβως παρελαβες ετσι ωστε μην ψαχνομαστε στη πορεια για τυχον χαμενα εξαρτηματα.(πχ βεντουζα,cd κλπ)Ισχυει για ολους μας φυσικα! Αντε καλο καλιμπραρισμα!Sent from my iPhone using TapatalkΠαρελαβα οτι ειχε το κουτι ακομα δεν το ανοιξα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 17, 2012 #140 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Ωραία γράψε τι είχε το κουτί όταν το ανοίξεις. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts