k_ardu Μάϊος 12, 2017 #301 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2017 Η αράχνη πέρασε στα χέρια μου από τον φίλο @lefteriz. Όποιος την χρειαστεί στέλνει πμ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 25, 2017 #302 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 Οταν τελειωσεις με την αραχνη πες να κανονισουμε να την παρω , περιμενω μια Viewsonic XG2401 και ελεγα να την κανω ενα calibration Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 25, 2017 #303 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 πριν 42 λεπτά, το μέλος evolution έγραψε: Οταν τελειωσεις με την αραχνη πες να κανονισουμε να την παρω , περιμενω μια Viewsonic XG2401 και ελεγα να την κανω ενα calibration Όταν παραλάβεις πες μου να σου την στείλω, μπορώ και από βδομάδα. Δεν είμαι Θεσσαλόνικη, θα σου την στείλω με ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 4, 2017 #304 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2017 On 25/5/2017 at 3:01 ΜΜ, το μέλος k_ardu έγραψε: Όταν παραλάβεις πες μου να σου την στείλω, μπορώ και από βδομάδα. Δεν είμαι Θεσσαλόνικη, θα σου την στείλω με ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα. Τριτη θα παω να παραλαβω , οταν βρεις χρονο να σου δωσω στοιχεια να μου στειλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 4, 2017 #305 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2017 Τριτη θα παω να παραλαβω , οταν βρεις χρονο να σου δωσω στοιχεια να μου στειλεις ?Ναι εννοείται. Στείλε μου τα στοιχεία σου και Τρίτη στο στέλνω!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 7, 2017 #306 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2017 Πέρασε στον evolution η αράχνη. Όποιος την θελήσει μιλάει μαζί του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 8, 2017 #307 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 Παρελαβα κανονικα ευχαριστω πολυ , γκαντεμια με την οθονη καμια 15αρια πιξελ καμμενα σε διαφορα σημεια επιστροφη και εκ νεου αναμονη (τουλαχιστον στο visionstudio δεν ειπαν μα μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 21, 2017 #308 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2017 θα δω διαφορα στο δικο μου μονιτορ? Βρισκομαι Γιαννιτσα αλλα αν δεν θες να το στειλεις ερχομαι και το παίρνω απο σενα http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS277L-BN-led-monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 21, 2017 #309 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2017 εχμ, το καλιμπρατήρι είναι αυστηρά για τα άτομα της ομαδικής αγοράς.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 22, 2017 #310 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2017 εγω δεν μπορω να βαλω χρηματα τωρα? μιας και ελειπα εκτος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 22, 2017 #311 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2017 Φοβάμαι πως όχι... Δεν ανοίγεις ένα θρεντ μπορεί να ενδιαφέρονται καινούργια άτομα για ομαδική 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιούλιος 17, 2017 #312 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2017 Αν το οργανώσει κάποιος θα δηλώσω ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Δεκέμβριος 10, 2017 #313 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Η αράχνη που βρίσκεται; Θα την χρειαστώ μάλλον κάποια στιγμή μετά τις 18 του μηνός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 27, 2018 #314 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2018 (edited) Καλησπερα. Κάποιος ο οποίος να χρειάζεται - στεί την αράχνη για να του τη στείλω; Μετά τις 1 Αυγούστου μπορώ να την στείλω και μέχρι ~20 Αυγούστου όπου θα βρίσκομαι Ελλάδα. Μετά όποιος την χρειαστεί δε θα βρισκομαι Ελλαδα για να του τη στείλω διότι μένω εξωτερικό aka θα τη δει το καλοκαίρι του `19. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 27, 2018 από k_ardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούλιος 27, 2018 Author #315 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2018 Εσύ την έχεις κι έχασα τα ίχνη της; Σε κάποια φάση που την έψαχνα έλεγα μήπως έκανα καμιά χαζομάρα και την έχασα Τώρα που μετακόμισα και κάνω γενική ανανέωση, μπορώ να την πάρω αν δεν την χρειάζεται κανείς άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 27, 2018 #316 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2018 πριν 28 λεπτά, το μέλος Arkan έγραψε: Εσύ την έχεις κι έχασα τα ίχνη της; Σε κάποια φάση που την έψαχνα έλεγα μήπως έκανα καμιά χαζομάρα και την έχασα Τώρα που μετακόμισα και κάνω γενική ανανέωση, μπορώ να την πάρω αν δεν την χρειάζεται κανείς άμεσα. Την πήρα από τον evolution τον Ιουνιο που ήμουν Ελλάδα για να καλιμπράρω ένα λαπιτόπι. Στείλε μου το τηλ σου και και θα σου τηλεφωνήσω κάποια στιγμή μετά τις 1 Αυγούστου για να βρεθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Νοέμβριος 22, 2018 #317 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2018 Ενδιαφέρεται άλλος να κάνουμε νεα ομαδική αγορά calibration tool?Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 22, 2018 #318 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2018 Τι κοστος εχει τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 9, 2020 #319 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 κυκλοφορει ακομα ? παιζει να μου τον στειλει καποιος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts