2cpu Νοέμβριος 8, 2012 #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Nα παραπεμψω στον επομενο aka [MENTION=306]zyx[/MENTION] η [MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] [MENTION=83]lefteriz[/MENTION] μιας και ακομα δεν ειμαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 8, 2012 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Παιδιά εγω και να το καλιμπράρω τώρα ειναι αχρηστο, μιας και επειδη θα αλλαξω κάρτα γραφικών θα χρειαστεί ξανά calibration... οπότε εγώ προσωπικά θα το χρειαστώ μετά από 2-3 βδομάδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 8, 2012 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 Στα εξοδα δεν γινετε να συμετεχεις γιατι η αγορα εχει γινει ηδη και τωρα να μας επιστρεψεις 70 λεπτα στο καθεμα δεν εχει νοημα Εγω προσωπικα θα προτειμουσα να μην φυγει εκτος απο αυτους που ηταν στη παραγγελεια Απόλυτα σεβαστό. Σαν έξοδα εννούσα κάτι πιο ουσιαστικό , όπως π.χ. την αποστολή του ξανά νότια, όχι 70cent καταθέσεις Τουλάχιστον πήρε ζωή το θέμα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Νοέμβριος 23, 2012 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 απο Δευτερα θα το εχω στα χερια μου. Εχω ειδει μιλησει με τον theo, οποτε μετα παει στον lefteri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 24, 2012 #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Αντε να κουνηθει λιγο.. 3 βδομαδες το χω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 25, 2012 #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Παιδιά οπως ειπα πιο πριν, ειμαι σε φάση αλλαγής VGA, οποτε και να το παρω τωρα αχρηστο θα ναι αφου θα χρειαστει να ξανα καλιμπράρω μετά..Αρχές δεκεμβρη που θα παρω την VGA το κοιταμε ξανα ποιος το χει κλπ, αν και οκ δε καίγομαι, το παιρνω μετα, και μετα τις γιορτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Δεκέμβριος 2, 2012 #187 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Οππ συγνωμη νομιζα πως ειχα ποσταρει νωριτερα οτι παρελαβα το tool! εχω καλιμπραρει οποτε μπορω να το στειλω στον επομενο! Το στελνω σε οποιον το ζυτησει αν και απο οτι καταλαβα ο λευτερης(που ειναι εδω διπλα) θα μπορεσει να το χρησιμοποιήσει σε λιγες μερες... :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 13, 2012 #188 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 εγω ειμαι κεντρο πρωινες ωρες.. πως θα γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 13, 2012 #189 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 είμαι σε φάση αναβάθμισης και αλλαγής VGA, θα απέχω από το εργαλείο για 1-2 μήνες ακόμα όπως το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Δεκέμβριος 16, 2012 #190 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Το tool θα φυγει με λυπη απο τα χερια μου και θα παει στου zyx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Ιανουάριος 1, 2013 #191 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 Update: Το tool ειναι στον zyx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 1, 2013 #192 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 Ωραια !Και εγω πλεον τελειωσα με το στησιμο και ειμαι ετοιμος οπωτε τελειωσειο [MENTION=306]zyx[/MENTION] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 3, 2013 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 update !Το μηχανημα βρισκεται σε μενα και οποιος το χρειαστει ας ριξει ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2013 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Σε κανα 2 βδομαδες παραγγελνω καρτα γραφικων.. 12-13 Φεβρουαρίου θα ειμαι θεσσαλονικη κέντρο (ιπποκραττειο) . 2cpu εισαι Θεσσαλονίκη? Αν ναι βολευει να βρεθούμε κατα 13 Φεβρουαρίου (ισως και 14) καπου να το παρω? (παλι περιοχη ιπποκρατειο μεχρι κτελ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 3, 2013 #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Καθε μερα κατεβαινω λογω εργασιας.Ξεκιναω δουλεια στις 8 30 και τελειωνω στις4 30.Εκεινη η περιοχη που λες ειναι κοντα στο παρκινγκ της μηχανης οπωτε με βολευειοπωτε με πεις.Αν θες αλλο μερος εντος Θεσσαλονικης πες και ερχομαι με την μηχανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2013 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 ε οχι εντάξει, μη σε βγαζω και εκτός.. θα ξαναμιλήσουμε.εγω θα βρισκομαι στο Ιπποκράτειο 12 φεβ και μετά φεύγω με ΚΤΕΛ (13 με 14, θα δείξει).θενκς ε λοτ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Φεβρουάριος 3, 2013 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά. 2cpu σε βολεύει αύριο να το πάρεις μαζί σου και να έρθω να σε βρω στο σχόλασμα να μου το δώσεις; Edit: Άκυρο δεν θα το χρειαστώ τώρα τελικά οπότε no worries 2cpu. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2013 από k_ardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 12, 2013 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Παρελαβα το καπημπρατηρι απο τον 2cpu και τον ευχαριστώ παρα πολυ για τον κοπο. Σε λιγες μερες που θα χω vga θα μπορέσω να το στείλω στον επόμενο. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 16, 2013 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Παίδες τελείωσα με το καλιμπράρισμα!Αν το επείγεται κάποιος , του το στέλνω με έξοδα δικά μου, αλλιώς συνάντηση Θεσσαλονίκη σε 2-3 βδομάδες όμως τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Φεβρουάριος 16, 2013 Author #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Εγώ δεν το βιάζομαι, κάποια στιγμή λέω να το ξαναπάρω πάντως. Ίιιιιισως να έκανα φορμάτ και να ξέχασα να κρατήσω τα profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts