lefteriz Σεπτέμβριος 28, 2016 #281 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2016 αυτο θα ταν το καλύτερο. Συνεπώς ας επικοινωνήσει ο evolution μαζι σου οταν μπορέσει και μιλάμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 12, 2016 #282 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 Κάποιο νέο με το μηχανάκι;;;; @evolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 12, 2016 #283 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 Παιδια συγνωμη δεν ηρθε ειδοποιηση ενω τοι ειχα να το παρακολουθω το θεμα 1000 συγνωμη μολις τωρα το πηρα χαμπαρι , σε ποιον ειναι να το δωσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 12, 2016 #284 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 δε πειραζει δωσε το στον Μακη ( @2cpu) οποτε μπορεις, και θα συννεοηθηω μαζι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 13, 2016 #285 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 πριν 14 ώρες, το μέλος lefteriz έγραψε: δε πειραζει δωσε το στον Μακη ( @2cpu) οποτε μπορεις, και θα συννεοηθηω μαζι του. Eγινε θα τον παρω τηλεφωνο να κανονισω (παλι δεν ηρθε ειδοποιηση παρολο που ειναι ενεργη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 18, 2016 #286 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 Παρέλαβα το μηχανάκι. Ενα ευχαριστώ δεν ειναι αρκετό για τον Μάκη @2cpu και τον Γιάννη @evolution 8 νοεμβρίου θα βρίσκομαι ολη μερα στο γνωστό μέρος. Μιλάμε για τότε αν μπορέσετε να βρεθώ με κάποιον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 4, 2016 #287 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Μπορεί να πεταχτεί κανεις την Τρίτη να του δώσω το μηχανάκι;;;;; αλλιώς μετά πάμε για Δεκέμβριο. @2cpu @evolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 4, 2016 #288 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Μονο απογευμα μπορω ,μετα τις 4 30 συγκεκριμενα. Πρωι μαλλον θα κατεβεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 11, 2016 #289 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2016 Tο μηχανημα βρισκεται στα χερια μου πλεον. Οποιος/α χρειαστει ενημερωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavl Νοέμβριος 19, 2016 #290 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2016 Παιδια συγνωμη, ψαχνοντας στο Google, «monitor calibration θεσσαλονικη» βρηκα αυτη τη συζητηση. Δεν ειμαι στην ομαδα, ουτε ελληνας), εαν γινεται, θα ηθελα να καλιμπραρο 2 οθονες στο σπιτι (Πυλαια), με τη βοηθεια ιδιοτη μιχανιματος, και αμοιβη 15 ευρο. Δεν νομιζω οτι θα παρει πανω απο μια ωρα, και βεβαια δε θα χρειαστει να τ αφισω στο σπιτι. Βοηθειστε, παρακαλω, δεν αντεχω να κοιταω φοτογραφιες με τετοια χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 19, 2016 #291 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2016 Είναι 'κανόνας' εφόσον κλείσει η λίστα με τα άτομα της ομαδικής να μην δίνεται το μηχανάκι σε άτομο εκτός της ομάδας... Ας γράψουν και άλλα άτομα της ομάδας την άποψη τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 20, 2016 #292 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Δεν νομιζω να ειναι σωστο να παμε να περνουμε λεφτα με το μηχανακι που αγοραστηκε απο αρκετα ατομα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 20, 2016 #293 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 On 11/11/2016 at 11:13 ΜΜ, το μέλος 2cpu έγραψε: Tο μηχανημα βρισκεται στα χερια μου πλεον. Οποιος/α χρειαστει ενημερωνει. Επειδη θελω να κανω κατι δοκιμες στην 34αρα ποτε θα βολεψει να μου το δωσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 20, 2016 #294 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Οπωτε θες.Αυριο το παιρνω μαζι μου η ερχεσε στην δουλεια η στο γνωστο σημειο το απογευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 20, 2016 #295 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 πριν 15 λεπτά, το μέλος 2cpu έγραψε: Οπωτε θες.Αυριο το παιρνω μαζι μου η ερχεσε στην δουλεια η στο γνωστο σημειο το απογευμα. Παρτο μαζι σου θα ερθω στο γνωστο σημειο με βολευει περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 20, 2016 #296 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 οκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 20, 2016 #297 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 On 19/11/2016 at 0:30 ΜΜ, το μέλος Pavl έγραψε: Παιδια συγνωμη, ψαχνοντας στο Google, «monitor calibration θεσσαλονικη» βρηκα αυτη τη συζητηση. Δεν ειμαι στην ομαδα, ουτε ελληνας), εαν γινεται, θα ηθελα να καλιμπραρο 2 οθονες στο σπιτι (Πυλαια), με τη βοηθεια ιδιοτη μιχανιματος, και αμοιβη 15 ευρο. Δεν νομιζω οτι θα παρει πανω απο μια ωρα, και βεβαια δε θα χρειαστει να τ αφισω στο σπιτι. Βοηθειστε, παρακαλω, δεν αντεχω να κοιταω φοτογραφιες με τετοια χρωματα Kατι που ξεχασα να αναφερω δεν ειμαστε επαγγελματιες για να παρουμε λεφτα , αν θελεις να κανεις δουλεια ψαξε για καποιον επαγγελματια (ρωτα σε καποιο φωτογραφιο για λεπτομεριες) αλλα εκει να περιμενεις να σου ζητησουν 100+ ευρω ισως λεω και λιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 8, 2017 #298 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2017 Επανέρχομαι μετά από καιρό! Πού βρίσκεται το μηχανάκι; Θέλω να κάνω κάτι δοκιμές σε ένα λαπτοπάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 8, 2017 #299 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2017 @2cpu @evolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 8, 2017 #300 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2017 Το μηχανάκι το έχω εγώ! Στείλε μου τα στοιχεία σου με ΠΜ και στο στέλνω με ΕΛΤΑ συστημένο δέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts