Arkan Μάρτιος 25, 2015 Author #261 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 Λόγω δουλειάς, μπορώ κάθε μέρα μετά τις 5. Από αύριο κανονίζουμε. Δοκίμασε να ξαναστείλεις τώρα, δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 20, 2015 #262 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Παιδιά το μηχάνημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη;;; Σε ένα μήνα ακριβώς, 20 Οκτωβρίου πρωί θα είμαι Ιπποκράτειο, αν βολεύει κάποιον, να συναντηθούμε το πρωί κατά τις 9-10 το πρωί , αλλιώς μετά πάμε στις 10 Νοεμβρίου όπου μπορώ όλη τη μέρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 20, 2015 #263 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Παιδιά το μηχάνημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη;;; Σε ένα μήνα ακριβώς, 20 Οκτωβρίου πρωί θα είμαι Ιπποκράτειο, αν βολεύει κάποιον, να συναντηθούμε το πρωί κατά τις 9-10 το πρωί , αλλιώς μετά πάμε στις 10 Νοεμβρίου όπου μπορώ όλη τη μέρα!!Εγω το εχω , πρωινα λιγο χλωμο λογο δουλειας δυστηχωςΠαιδιά το μηχάνημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη;;; Σε ένα μήνα ακριβώς, 20 Οκτωβρίου πρωί θα είμαι Ιπποκράτειο, αν βολεύει κάποιον, να συναντηθούμε το πρωί κατά τις 9-10 το πρωί , αλλιώς μετά πάμε στις 10 Νοεμβρίου όπου μπορώ όλη τη μέρα!!Εγω το εχω , πρωινα λιγο χλωμο λογο δουλειας δυστηχως , αλλα για σιγουρα στειλε μου ενα κινητο να μιλησουμε εκεινη την ημεραΠαιδιά το μηχάνημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη;;; Σε ένα μήνα ακριβώς, 20 Οκτωβρίου πρωί θα είμαι Ιπποκράτειο, αν βολεύει κάποιον, να συναντηθούμε το πρωί κατά τις 9-10 το πρωί , αλλιώς μετά πάμε στις 10 Νοεμβρίου όπου μπορώ όλη τη μέρα!!Εγω το εχω , πρωινα λιγο χλωμο λογο δουλειας δυστηχως , αλλα για σιγουρα στειλε μου ενα κινητο να μιλησουμε εκεινη την ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 20, 2015 #264 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 no problem. Μιλάμε για Νοέμβριο αν είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 20, 2015 #265 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Δώσε κινητό σε μυνημα, μήπως και μπορέσω να έρθω να στο αφήσω εκείνη την μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 21, 2015 #266 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 Αν βολευει φερτο σε μενα και το δινω στο Λευτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 24, 2015 #267 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 Παιδιά καλημέρα! Αν μπορεί ας το πάρει ο 2cpu κάποια στιγμή, και στις 20 Οκτ. μιλάμε για αν βολέψει να βρεθούμε το πρωί αλλιώς μετά πάμε στις 10 Νοεμβρίου. σε Windows 10 το δοκίμασε κανείς, αλλα δε νομιζω να μην δουλεύει. Φόρτωσα το προφίλ μου κανονικά, απλά θελω να καλιμπράρω το καινούργιο λάπτοπ και να ριξω κι ενα refresh στα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 24, 2015 #268 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 Λογικά σήμερα η αύριο θα του του πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 9, 2015 #269 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 @lefteriz, Λευτερη εχω το ματσακανιστιρι.Απο Δευτερα ακομα αν θες πρωι μεχρι τις 8αλλιως οταν σχολαω το απογευμα (μετα τις 4 30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 9, 2015 #270 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Nα ευχαριστήσω για αλλη μια φορα τον Μακη ( 2cpu) που εκανε τον κοπο να μου φερει το καλιμπρατηρι.ι θα το εχω περιπου 2 βδομαδες οπου θα ξανακατεβω! σε windows 10 δοκιμασε κανεις το προγραμμα αν δουλευει σωστα;;; εχετε την εκδοση του cd ή εγκαταστησατε καποια νεοτερη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 9, 2015 #271 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Nα ευχαριστήσω για αλλη μια φορα τον Μακη ( 2cpu) που εκανε τον κοπο να μου φερει το καλιμπρατηρι.ι θα το εχω περιπου 2 βδομαδες οπου θα ξανακατεβω! σε windows 10 δοκιμασε κανεις το προγραμμα αν δουλευει σωστα;;; εχετε την εκδοση του cd ή εγκαταστησατε καποια νεοτερη;;Ναι κανονικα δουλευει δεν ειχα θεμα , εγω κατεβαζω απο το site το cd ποτε δεν το λειτουργησα (βασικα εδω και 3-4 χρονια εχω καταργηση τα οπτικα μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 3, 2016 #272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Πότε θα περάσει ξανά προς τα εδώ το μηχάνημα αλλαγή κάρτας και δεν φορτώνει καν το προφίλ που είχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz01 Ιανουάριος 3, 2016 #273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 το μηχάνημα το εχω εγω. ειναι να κατέβω την αλλη Δευτέρα στο γνωστό μέρος. περίπου απ τις 11 το πρωί μέχρι 2-3 το μεσημέρι. βολεύει να περασεις μήπως απο ιπποκρατειο να το παρεις; ή ο φιλος Μάκης (2cpu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 3, 2016 #274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 παιδια σορρυ κάτι έγινε με το ταπαταλκ.. εγω το γραψα το άνωθεν μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 4, 2016 #275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 παιδια σορρυ κάτι έγινε με το ταπαταλκ.. εγω το γραψα το άνωθεν μήνυμαΝαι θα βολέψει, στείλε μου ένα κινητό σε μυνημα για να κανονίσουμε εκείνη την μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 11, 2016 #276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Το μηχανάκι παραληφθηκε από τον evolution. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 28, 2016 #277 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Το μηχανακι που βρίσκεται;;; θα μπορουσα να το εχω αυτες τις μερες και μετα μπορω να το επιστρέψω στις 11 Οκτωβριου θεσσαλονικη;;; αν βολευει με κανα ΚΤΕΛ (θα πληρωσω τα εξοδα καπου 5 ευρω νομιζω) αλλιως να το παρω στις 11 Οκτωβρίου που θα κατέβω. @evolution @2cpu @2cpu Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 28, 2016 από lefteriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 28, 2016 #278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2016 Δεν το εχω αλλα οπωτε θες καποιος που το εχει αν με το φερει στο στελνω. (η να στο φερω στο γνωστο σημειο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 28, 2016 #279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2016 Λογικα θα το εχει ο evolution. εγω θα ηθελα ή να το στείλει καποιος με το ΚΤΕΛ ;;;(παντα με δικα μου εξοδα) , νομιζω σε βολευει φιλε ή να βρεθω με τον εβολυτιον ή με σενα (;;) στο γνωστό μερος το πρωι 11 οκτωμβριου και το επιστρεφω αρχές νοεμβριου . Δείτε το γενικά και μιλάμε ξανά, όπως σας βολευει εσας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 28, 2016 #280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2016 αν με το φερει οποιος το εχει την ιδια μερα στο στελνω με κτελ Στο γνωστο μερος πρωι δεν ξερω αν με βολεψει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts