Jump to content

Recommended Posts

Όταν με το καλό τελειώσετε, λέω να το πάρω κι εγώ μια βόλτα τώρα που έφερα το pc Θεσσαλονίκη. Δεν βιάζομαι καθόλου, όποτε θέλετε ενημερώστε.

Λοιπόν παιδιά, επειδή δε παίζει να κατέβω Θεσσαλονίκη τελικά, πείτε μου ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να το παραλάβει αύριο αν γίνεται να το στείλω με το ΚΤΕΛ το πρωί;;;

[MENTION=3128]2cpu[/MENTION] [MENTION=14294]evolution[/MENTION] [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] [MENTION=6455]Arkan[/MENTION]

Λοιπόν παιδιά, επειδή δε παίζει να κατέβω Θεσσαλονίκη τελικά, πείτε μου ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να το παραλάβει αύριο αν γίνεται να το στείλω με το ΚΤΕΛ το πρωί;;;

Διευκρίνισε τι εννοείς με το "πρωί" και ίσως μπορέσω να πάω εγώ. Μένω Αμπελόκηπους, οπότε το κτελ είναι σχετικά κοντά.

να το στειλω με των 10 οποτε 12 θα ναι εκει.

Omg! Ξημερώματα είναι αυτό!!! :p

Για Κτελ Μακεδονία μιλάμε τώρα; Πρέπει να κάνω τίποτα συγκεκριμένο; Δεν έχω πάρει και ποτέ από Κτελ τίποτα.

ναι κτελ Μακεδονίας . χεχε. τίποτα απλα πας στο κτελ δραμας στην αποθηκη με ταυτότητα. το επόμενο ειναι 11:30 οπότε 13:30 θα ναι εκει

Και με των 12:00 καλά είναι. Όποτε το στείλεις, πες μου. θα πάρω το ποδηλατάκι μου και θα το παραλάβω.

Μηχάνημα παρελήφθει και κάνω ένα calibration στο pc μου. Όποιος έχει σειρά, ενημερώνει :)

• 2 months later...
Μηχάνημα παρελήφθει και κάνω ένα calibration στο pc μου. Όποιος έχει σειρά, ενημερώνει :)

Που Βρίσκεται το μηχάνημα?

(edited)

Α καλά, τώρα το είδα... Σόρρυ!!! Συνεχίζω να το έχω εγώ μια και δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιάμεσα.

[MENTION=14294]evolution[/MENTION] αν το θες, κανονίζουμε!

Έγινε επεξεργασία από Arkan
Α καλά, τώρα το είδα... Σόρρυ!!! Συνεχίζω να το έχω εγώ μια και δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιάμεσα.

@evolution αν το θες, κανονίζουμε!

Καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα απογευμα σε βολευει ?

Sure. Γενικά έχω χρόνο αυτή τη βδομάδα, όποτε θες μου λες και βρισκόμαστε.

• 4 weeks later...

Κάποιο καλό παιδί κι άξιο παλικάρι να το παραλάβει τελικά;

Θα είμαι Θεσσαλονίκη μέχρι Πέμπτη πρωί. Υπάρχει περίπτωση να παιχτεί κάτι άμεσο;

• 2 months later...
Ποιος το εχει αυτη τη στιγμη ?

Moi. Συνεχίζω να το έχω να κάθεται. Όποιος θέλει, ζητάει και κανονίζουμε.

• Like 1
Moi. Συνεχίζω να το έχω να κάθεται. Όποιος θέλει, ζητάει και κανονίζουμε.

Οποτε σε βολευει καποιο απογευμα θεσσαλονικη μου λες να βρεθουμε

• 5 months later...
(edited)

Ποιος το εχει ? τελευταία φορά δεν μπόρεσα να το πάρω από @arkan λόγο προσωπικόν προβλημάτων

Έγινε επεξεργασία από evolution

Ωπ, δεν το πρόσεξα το post χθες... Εγώ το έχω ακόμη. Κάπου χαντακωμένο είναι. Κανονίζουμε συνάντηση;

Ωπ, δεν το πρόσεξα το post χθες... Εγώ το έχω ακόμη. Κάπου χαντακωμένο είναι. Κανονίζουμε συνάντηση;

Δεν πειράζει, όποτε θέλεις μου λες (σβήσε Μηνύματα γιατί δεν μπορώ να σου στείλω )