lefteriz Μάρτιος 7, 2013 #201 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Αύριο το πρωί θα ειμαι Θεσσαλονίκη κέντρο , πλατεία Αριστοτέλους, γυρω στις 10 με 11. Μπορεί να ρθει εκεί κάποιος σαλονικιός και να συναντηθούμε να του το δώσω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 7, 2013 #202 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Αύριο το πρωί θα ειμαι Θεσσαλονίκη κέντρο , πλατεία Αριστοτέλους, γυρω στις 10 με 11. Μπορεί να ρθει εκεί κάποιος σαλονικιός και να συναντηθούμε να του το δώσω;; Εγω δυστηχως δεν προλαβαινω με τιποτα λογο δουλειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 22, 2013 #203 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Που βρισκετε το μηχανημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 22, 2013 #204 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 εγω το εχω ακομη. μιας και δεν βολεψε να το δωσω όταν κατεβηκα Θεσσαλονίκη, οποιος το θελει ας δωσει διεύθυνση να του το στειλω. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 24, 2013 #205 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 παίδες πειτε ποιος το θελει ωστε να το στειλω αυριο γιατι μετα παμε μετα το πασχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 24, 2013 #206 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 παίδες πειτε ποιος το θελει ωστε να το στειλω αυριο γιατι μετα παμε μετα το πασχαΑν μπορείς μου το στέλνεις και τα βρίσκουμε για τα μεταφορικά Στέλνω πμ με στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 24, 2013 #207 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 5€ μου βγαινει με speedex δεν τίθεται θεμα. στειλε κιαν προλαβω το στέλνω σημερα αλλιως αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 25, 2013 #208 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 Έφυγε το πακέτο σήμερα με speedex. θα σου στείλω αργότερα και το tracking number. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 27, 2013 #209 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Παρελαβα ολα ενταξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Μάϊος 12, 2013 #210 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 OFF TOPIC: Παιδια συγνωμη, ευχαριστημενοι μεινατε? Διαφορες ειδατε στις οθονες σας? Κανεις δεν εγραψε εντυπωσεις, για αυτο ρωταω.. sorry για το off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 12, 2013 #211 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 OFF TOPIC:Παιδια συγνωμη, ευχαριστημενοι μεινατε? Διαφορες ειδατε στις οθονες σας? Κανεις δεν εγραψε εντυπωσεις, για αυτο ρωταω.. sorry για το off topic Ιδιετερες διαφορες εγω προσωπικα δεν ειδα (με dell u2311 kai 2412m) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 12, 2013 #212 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Μια και βλέπω ότι οι βόρειοι είστε ακόμα ενεργοί, θα κάνω κι εδώ την ερώτηση που έθεσα πριν από κανένα δίμηνο στο άλλο θέμα:http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/omadiki-agora-monitor-calibration-tool-3-a-91198.htmlΚαλησπέρα σε όλους τους calibrators Βλέπω ότι μετά την έκδοση 3.1 του calibration software της Datacolor ζητάει activation. Ξέρετε να υπάρχει κάποιο activation limit?Επίσης έχει κρατήσει κανείς παλιότερες εκδόσεις του λογισμικού για MacOS? Νομίζω ότι το CD που έχει μέσα έχει την 3.04 μόνο για PowerPC και όχι για Intel Macs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 12, 2013 #213 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Καποια ιδιαιτερη διαφορα δεν ειδα ουτε εγω στην u2311.Εκει που ειδα μεγαλη διαφορα ειναι στις οθονες των φορητων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Μάϊος 12, 2013 #214 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 k_ardu & evolutionOkay, ευχαριστω παιδια! Wow, εχουμε τις ιδιες οθονες! Εγω εχω την Dell U2412M(*) ως κυρια τις τελευταιες μερες, και μια Dell U2311H ως δευτερευουσα σε portrait mode, επειδη δεν χωραει.Μια τελευταια ερωτηση: ειχατε βαλει πριν το καλιμπραρισμα κανενα ICC profile απο TFT Central ή αλλου?Παντως, απ' οτι λετε μαλλον δεν χρειαζεται ε? Εγω παντως θα το κοιταξω καποια στιγμη* περιμενω αντικατασταση λογω 1 bright pixel Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 12, 2013 #215 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2013 Εγω δεν ειχα βαλει καποιο ετοιμο profile παντως.Ιωαννα το δεν χρειαζεται δεν θα το ελεγα.Δεν γνωριζω τι εφαρμογες δουλευεις αλλα πχ εαν ασχολεισαι με επεξεργασια φωτογραφιας/βιντεο εκει ισως δεις διαφορα στα χρωματα,φωτεινοτητα κλπ.Δεν γνωριζω εαν θα δεις οντως διαφορες γιατι δεν ασχολουμαι με τα παραπανω,απλα μια υποθεση κανω.Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι καποιος μπορει να μην ειδε διαφορα με την χρηση που κανει,εσυ μπορει να διακρινεις καποια αισθητη διαφορα για σενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 8, 2013 #216 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Ξεθαμα.Θα χρειαστω το σουπερ εργαλειο.Μπορει ο τελευταιος κατοχος να επικοινωνησει μαζι μου? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 8, 2013 #217 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Ξεθαμα.Θα χρειαστω το σουπερ εργαλειο.Μπορει ο τελευταιος κατοχος να επικοινωνησει μαζι μου? :magic:Που σε βολευει συναντηση για να κανονισουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 9, 2013 #218 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Το μηχανημα βρισκεται στα χερια μου.Οποιος θελει μιας και σχεδον τελειωσα να το παρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 9, 2013 Author #219 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Το έχω κατά νου κι εγώ μια και θα κάνω format και δεν είχα κρατήσει το προφίλ, αλλά θα ενημερώσω. Όποιος το θέλει νωρίτερα, το παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 15, 2013 #220 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2013 Aκουσατε ακουσατε Το μηχανημα ειναι στα χερια μου οποιος/α θελει εντος Θεσσαλονικης κανω παραδοση προσωπικα.Εκτος με οποιο τροπο θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts