evolution Σεπτέμβριος 21, 2012 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 Όλοι θα πάρουμε παιδιά,δεν χρειάζονται βιασύνες. Ένα πλάνο βέβαια σαν αυτό που λέει ο evolution θα διευκόλυνε αρκετά την διαδικασία. Δεν ειπα οτι δεν θα το παρουμε απλα για να μην το κανουμε τζαμπα βολτες αφου το παρουμε ολοι μια φορα τοτε δεν θα υπαρχει τοσο μεγαλη βιασυνη απλα με ενα σωστο πλανο ολη θα βολευτουμε πιο γρηγορα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Λογικά, μετά από μένα, θα πάει στην ::TNT:: που μένει 4 τετράγωνα από μένα.Μιλάω για Αμπελόκηπους τώρα. Οπότε, κανονίζουμε κάτι τριγύρω μετά; Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Σεπτέμβριος 27, 2012 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Παραλάβαμε τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 27, 2012 #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Εγω ειμαι κατω τουμπα παντως ας γραψουμε εδω περιοχες για να μπορεσουμε να βγαλουμε μια ακρη πως θα παει το μηχανημα στο 1ο γυρω μετα δεν εχει ιδιετερη σημασια πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Σεπτέμβριος 27, 2012 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Εγω ειμαι πυλαια κοντα στο δημαρχειο και στην εκλλησια του προφητη ηλια παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Σεπτέμβριος 27, 2012 #106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Ας κάνουμε μία λίστα καλύτερα.Evolution - κατω τουμπαH4ckerman - πυλαιαk_ardu - μποτσαρηArkan/ :TNT: - Αμπελοκηποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 27, 2012 #107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Ας κάνουμε μία λίστα καλύτερα.Evolution - κατω τουμπαH4ckerman - πυλαιαk_ardu - μποτσαρηArkan/ :TNT: - Αμπελοκηποισχεδον διπλα ειμαι και με h4ckerman και με k_adru (κοντα στον κηπο του καλου ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Σεπτέμβριος 27, 2012 #108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Ok then.Ας γράψουνε όλοι στη λίστα που κοντά βρίσκονται και μετά βλέπουμε ποιος είναι κοντά με ποιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Σεπτέμβριος 27, 2012 #109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Είμαι στην Νάουσα, αλλά μάλλον θα μου το φέρει ο @k_ardu... :dance3:Δεν με πειράζει να μπω τελευταίος στην λίστα, εκτός κι αν δεν βολεύει σε κάποιον άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Οκτώβριος 1, 2012 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 [MENTION=6455]Arkan[/MENTION]Κανένα νέο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 1, 2012 Author #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Not yet. Με το που έρθει, θα ενημερώσω και σε μια-δυο μέρες θα πάρει τον δρόμο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Οκτώβριος 1, 2012 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Εγω ειμαι Ροτοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 1, 2012 Author #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Εγω ειμαι Ροτοντα. 1)Arkan - Αμπελόκηποι 2)::TNT:: - Αμπελόκηποι Η ::TNT:: κατεβαίνει κάθε μέρα στα πανεπιστήμια, οπότε για να βολεύει υποθέτω πως πάμε: 3)theo_mich - Ροτόντα Πως μοιράζουμε τις άλλες θέσεις; Δεν θυμάμαι και πολύ τις περιοχές Evolution - Κάτω Τούμπα H4ckerman - Πυλαία k_ardu - Μπότσαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 2, 2012 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 1)Arkan - Αμπελόκηποι2)::TNT:: - Αμπελόκηποι Η ::TNT:: κατεβαίνει κάθε μέρα στα πανεπιστήμια, οπότε για να βολεύει υποθέτω πως πάμε: 3)theo_mich - Ροτόντα Πως μοιράζουμε τις άλλες θέσεις; Δεν θυμάμαι και πολύ τις περιοχές Evolution - Κάτω Τούμπα H4ckerman - Πυλαία k_ardu - Μπότσαρη Πρωτα θα παει K_ardu ->evolution->h4ckerman Ακομα ειναι 7 ατομα που δεν ειπαν για περιοχες ωστε να εξυπηρετυθουμε ολοι οσο καλυτερα γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Οκτώβριος 4, 2012 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Κοιταξτε εγω ειτε θα ειμαι θεσσαλονικη - χαριλαου ειτε Σερρες τωρα αν περασει απο εδω κοντα κατεβαζω τις οθονες θεσσαλονικη και τις calibraρω !δεν βιαζομαι αν παει πιο βορεια γιατι καποιος ειπε για εκτος θεσσαλονικης ακομα καλυτερα, δεν θα εχω προβλημα να παω μια βολτα δραμα πχ για να το δωσω σε καπιον αλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 4, 2012 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Εγώ ειμαι Δράμα. Όπως ανάφερα δε με πειράζει το πότε θα το πάρω, ας τελειώσουν μια οι θεσσαλονικείς και βλέπουμε, επίσης κατεβαίνω συχνα πυκνα θεσσαλονίκη, οπότε θα βολέψει κάποια στιγμή . [MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] εκτος αν όταν το πάρεις εσύ, έρθεις Δράμα βολτα, κερνάω καφεδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 4, 2012 Author #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Εγώ ειμαι Δράμα. Όπως ανάφερα δε με πειράζει το πότε θα το πάρω, ας τελειώσουν μια οι θεσσαλονικείς και βλέπουμε, επίσης κατεβαίνω συχνα πυκνα θεσσαλονίκη, οπότε θα βολέψει κάποια στιγμή .[MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] εκτος αν όταν το πάρεις εσύ, έρθεις Δράμα βολτα, κερνάω καφεδάκι Ναι περάσει πρώτα από Κιλκίς για καφέ και πάμε βόλτα Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 6, 2012 Author #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Να ενημερώσω πως το μηχανάκι έχει παραληφθεί από Τετάρτη. Ας είναι καλά η οικογένεια που φρόντισε να μην ενημερώσει... Let the calibrations begin! Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 6, 2012 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Πανοραμα εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Οκτώβριος 6, 2012 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 [MENTION=6455]Arkan[/MENTION] καλες calibries Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts