Arkan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2012 Με αφορμή τις προηγούμενες επιτυχημένες (από όσο ξέρω) αγορές και χρήσεις των εν λόγω μηχανημάτων, είπα μήπως μαζευτούμε μερικά άτομα, κατά προτίμηση από Βόρεια Ελλάδα (για να μην έχουμε θέματα που αναφέρθηκαν στις άλλες αγορές) και να αγοράσουμε ένα κι εμείς.Ευελπιστώ πως θα υπάρξει ενδιαφέρον και αντίστοιχα βοήθεια από τους προηγούμενους όσων αφορά στα εργαλεία, μαγαζιά κλπ.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 εγώ μέσα πάντως 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 28, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Aναλογα την τιμη που θα αντιστοιχει στον καθενα μεσα και εγω . Θα μπει καποιο οριο στα ατομα για την ομαδικη ? πχ μερχι 10 ατομα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Datacolor Spyder 3 Elite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 (edited) Μπορούμε να παίξουμε ανάμεσα σε 10-12 άτομα πιστεύω χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα. Όσο για το ποσό, υποθέτω max 15€ ανάλογα τα άτομα και το εργαλείο.Για το Datacolor Spyder 3 Elite τώρα, έχω ακούσει μέχρι κι ότι πολλά Spyder δεν είναι καν καλιμπραρισμένα από εργοστάσιο κι έχουν διαφορές μεταξύ τους. Αν μπορεί κάποιος να μας μεταδώσει τα φώτα του...Άκυρο, άλλο είχα στο μυαλό μου...Για την τιμή που το έχει το site, είναι καλή ευκαιρία μάλλον!P.S. Εγώ πάντως ψήνομαι και για εργαλείο που κάνει και για τηλεοράσεις και εκτυπωτές, αλλά αυτά φυσικά τα αφήνω σε τελευταία μοίρα. Ό,τι πει η πλειοψηφία! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2012 από Arkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 (edited) Με ταβανι τα 15(2-3 ευρω παραπανω δεν θα τα χαλασουμε τωρα ) ευρω ειμαι 100% μεσα για τηλεοραση εγω προσωπικα δεν καιγομε αλλα αν υπαρχουν δεν θα πουμε οχι Aν ειμαστε ολη απο θεσσαλονικη (η απο κοντινα μερη τελος παντων) και τα παρε δωσε γινοντε χερι με χερι δεν νομιζω να εχουμε προβλημα και 15 ατομα να μαζευτουμε Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2012 από evolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Με ταβανι τα 15(2-3 ευρω παραπανω δεν θα τα χαλασουμε τωρα ) ευρω ειμαι 100% μεσα για τηλεοραση εγω προσωπικα δεν καιγομε αλλα αν υπαρχουν δεν θα πουμε οχι Aν ειμαστε ολη απο θεσσαλονικη (η απο κοντινα μερη τελος παντων) και τα παρε δωσε γινοντε χερι με χερι δεν νομιζω να εχουμε προβλημα και 15 ατομα να μαζευτουμε Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι πάνω κάτω Για αυτό είπα να κάνω κι αυτήν την κίνηση, για εμάς εδώ πάνω τους καημένους Μπορώ να εξυπηρετήσω Θεσσαλονίκη-Κιλκίς και περίχωρα από την μεριά μου. Γλιτώνουμε τα ΕΛΤΑ και τα παρατράγουδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 count mi in.+1 σε αυτα που προανεφερε ο [MENTION=6455]Arkan[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι πάνω κάτω Για αυτό είπα να κάνω κι αυτήν την κίνηση, για εμάς εδώ πάνω τους καημένους Μπορώ να εξυπηρετήσω Θεσσαλονίκη-Κιλκίς και περίχωρα από την μεριά μου. Γλιτώνουμε τα ΕΛΤΑ και τα παρατράγουδα. Για μενα το καλυτερο ειναι να ειμαστε οσο πιο κοντα γινετε ωστε τα παρε δωσε να γινοντε αποκλειστικα χερι με χερι μην εχουμε παρατραγουδα με ταχυδρομεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Για τηλεόραση χρειάζεται bluray player +ειδικό cd. Αν εχετε το πισι για player πάνω δεν υπαρχει θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 28, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Είναι εύκολη η διαδικασία του calibration; u2311 here... Εάν ναι count me in... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 για τηλεοραση απλα συνδεστε το pc πανω και με HCFR κανετε ανετα δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 29, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Άρα, μέχρι στιγμής είμαστε: Εγώ [MENTION=83]lefteriz[/MENTION] [MENTION=14294]evolution[/MENTION] υποθέτω [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] Ναι, είναι πολύ εύκολο, οπότε υποθέτω κι εσύ μέσα. Anyone else? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Μην υποθέτεις γιατί είμαι σίγουρα μέσα τότε. Max 8 άτομα είναι καλά πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 29, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 για 8 άτομα, βγαίνει 16.5 ευρώ το ατομο.δε θα τα λεγα και λίγα, αλλά όπως θέλετε...θα προτεινα πάντως να μαζευτουν αλλα 2-3 ατομα, πάντα από γύρω περιοχές..Εγώ επειδή μένω Δράμα, δε με πειράζει το πότε θα το πάρω, το παίρνω και τελευταίος... μιας και κατεβαινω συχνα πυκνα θεσσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 29, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Αν υπάρχει θέμα με τα λεφτά πάμε και στα 10 άτομα απλά μην είμαστε και πάρα πολλοί για να μην "χάνεται" το μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 29, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Ας μείνουμε στα 10 άτομα τότε προς το παρόν και βλέπουμε. Είμαστε 6 τώρα μαζί με την [MENTION=14364]::TNT::[/MENTION]Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 6, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2012 Ας κάνουμε μία σύνοψη για άλλη μία φορά μήπως και έχουμε τυχόν νέους ενδιαφερόμενους.Μέχρι τώρα οι ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής:1) Arkan2) lefteriz3) evolution4) 2cpu5) k_ardu6) TNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 18, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 παμε ενα up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούλιος 18, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 παμε ενα up Omg, αυτό μπήκα να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts