unseen Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 φτιαχνω ενα νεο συστηματακι για την καρτα γραφικων μου ελπιζοντας να φτασω τα 580-600 στον πυρηνα... Τωρα με νερο φτανω μεχρι 515. 9800pro@9800xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Καλή συνέχεια βρε και καλή επιτυχία στο project σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Τρέλανέ μας πάλι!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Τρέλανέ μας πάλι!!!!!!!!! ακριβώς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 εχεις ξεφυγει ολοκληρωτικα.....:hi: dedicated phase change VGA cooling System..... αντε γεια..... ρωτησες απο NVidia μερια... μπας και ενδιαφερονται να το πατενταρουν για εμπορικη διαθεση..... πακετο με τις νεες καρτουλες τους:devil: ??? οπως και να'χει περιμενουμε με αγωνια αποτελεσματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Εκανα μερικες αλλαγες... Πιστευω οτι τωρα μπορουμε να ξεκινησουμε σαν team να χτυπαμε λιγο και τους εξω... ανεβαζω φωτος... Η κατασκευη τελιωσε μεσα σε 2 ωρες και 1 τεταρτο... εχω γινει expert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 τα υλικα ειναι: 1.Evaporator απο 11 (επαθα πλακα για το πως δουλευει!!) 2.1/5 μοτερ 3.φιλτρα, βαλβιδες, λαστιχα 4. ανεμηστηρας- φτερωτη 5.condeser απο 1/3 6.λαμαρινα 7. armaflex 8. Τριχοειδης .71μμ 3,40m 9. R507c Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ακομη μια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 προσπαθησα να το κανω οσο πιο prof γινοταν (ειχα και καλο δασκαλο! -=ice=-) Εβαλα και δεικτη ροης... Σαν κατασκευη εγινε αρκετα μικρη σε μεγεθος.... Θα μπει σε κουτακι με πλαινο πλεξι και φωτισμο καθως και ενα πανελακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 και τωρα αρχιζουν τα ωραια!!! Εκανα πρωτα κενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 μετα γεμισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 η μ@λ@κια ειναι οτι το θερμομετρακι μου τα'παιξε... και δεν ειχα πως να το μετρησω... Κι επειδη δεν εχω βρει τροπο για το πως θα το στερεωσω ειπα να κανω ενα τεστ με κερι!! Ναι καλα ακουσατε.. Βαζω το evaporator πανω απο ενα κερι... και να τα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 οχι μονο δεν ελιωσε ο παγος αλλα συνεχισε να παγωνει σαν μην εχει καθολου φορτιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 αυτη τη φωτο να την βαλετε wallpaper! Eτσι ηταν μετα απο μιση ωρα και λιγο πριν το κλεισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 συμφωνα με τα μανομετρα πρεπει να ειμαι κατω απο -30 με αυτο το φορτιο (το οποιο δεν ξερω ποσο ειναι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 αυτη και τελος... εχω ενα βιντεακι 30 δευτερολεπτων το οποιο ειναι 800κ για τους ποιο απιστους... πρεπει καπου να το ανεβασω... djd-root? Αυτα!:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Ρε σεις πεστε που να βαλω το βιντεακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Unseen εισαι απιστευτος....φτιαχνεις κ για μας τιποτα τετοιο για καμια καρτουλα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 4, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Φοβερος ο unseen! Εξαιρετικη δουλεια! Ευγε!Περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα της καρτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ναι αμα μου πειτε κανα τροπο για να το βαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.