Jump to content

καμμένη η μητρική ή ο επεξεργαστής?

τακης

Recommended Posts

Καλησπέρα.

cpu=celeron D s478

m/b=ga-8ik1100 s478 875 chipset

με μόνο cpu+cooler,μνήμη και ακουμπησμένη στο γραφείο μου (δεν έχω case βραχυκυκλώνω τα power pins για να ξεκινήσει) η μητρική δεν κανει τίποτα εκτός του να ζεσταίνεται το southbridge......κάποια στιγμή πήγε να πάρει μπροστα το ανεμιστηράκι της ψύκτρας του επεξεργαστή αλλά δεν....ο επεξεργαστής κρύος.

motherboard ή cpu dead?

Καλησπέρα.

cpu=celeron D s478

m/b=ga-8ik1100 s478 875 chipset

με μόνο cpu+cooler,μνήμη και ακουμπησμένη στο γραφείο μου (δεν έχω case βραχυκυκλώνω τα power pins για να ξεκινήσει) η μητρική δεν κανει τίποτα εκτός του να ζεσταίνεται το southbridge......κάποια στιγμή πήγε να πάρει μπροστα το ανεμιστηράκι της ψύκτρας του επεξεργαστή αλλά δεν....ο επεξεργαστής κρύος.

motherboard ή cpu dead?

εγώ ψηφίζω μητρική!

αν ο επεξεργαστής ήταν dead και το mobo ok το ανεμιστηράκι θα γύρναγε κανονικά!

αλλά πως έγινε αυτό; έτσι ξαφνικά;

αλλά πως έγινε αυτό; έτσι ξαφνικά;

βρήκα τις προάλες τον επεξεργαστή "θαμένο" κάπου και κοιτώντας και στα συρτάρια βρήκα και παρελκόμενα (μνήμες,psu,agp,hdd) και είπα σε κάτι φίλους αν έβρισκαν καμια m/b s478...καλοδεχούμενη.

Και μου ήρθε η "κυρία" σε άριστη κατάσταση μπορώ να πω (οι πυκνωτες δειχνουν όλοι μια χαρά),η οποία στην εποχή της ήταν μητρικάρα καλή......αλλά....:(

βρήκα τις προάλες τον επεξεργαστή "θαμένο" κάπου και κοιτώντας και στα συρτάρια βρήκα και παρελκόμενα (μνήμες,psu,agp,hdd) και είπα σε κάτι φίλους αν έβρισκαν καμια m/b s478...καλοδεχούμενη.

Και μου ήρθε η "κυρία" σε άριστη κατάσταση μπορώ να πω (οι πυκνωτες δειχνουν όλοι μια χαρά),η οποία στην εποχή της ήταν μητρικάρα καλή......αλλά....:(

το σύστημα το θες για κάποιο λόγο ή για χαβαλέ το έφτιαξες; αν σε ενδιαφέρει δεν χάνεις σε τίποτα να δοκιμάσεις κάπου αλλού τον cpu (αν βρεις βέβαια πουθενά τέτοιο σύστημα)

[MENTION=24339]Incredible[/MENTION]

Που να βρώ τώρα p4 να δοκιμάσω!! :hehe: και το pcάκι αν φτιαχτεί θα φτιαχτει για κανένα χριστιανό που το χρειάζεται....δύσκολοι καιροί φίλε μου

[MENTION=20181]Grim95[/MENTION]

δεν έχω case φιλαράκι,και δεν έχω ηχειάκι πουθενά για να ακούσω κάνα μπιπ

Βγάλε τις ραμ πριν τον ανοιξεις και πες αμα ακούσεις καποιον ηχο

Διόρθωσε με άν κάνω λάθος, αλλά αυτό δέν απαιτεί SPEAKER συνδεμένο στο mobo...αλλιώς μπίπ δέν παίζει πουθενά?

[MENTION=3017]τακης[/MENTION] Κάνε ότι λέει ο grim.

Ψηφίζω μητρική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.