Grim95 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 Καλησπέρα,επιτέλους εφτασε ο καίρος να πάρω και'γω SSD. H επιλογή μου είναι ο Corsair GT 240GB,θα ήθελα να ακουσω γνώμες,και εννοέιται όποιος εχει κατι καλυτερο να προτείνει ας το ποσταρει άφοβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Δες και ocz vertex -agility και samsung 830 που ειναι το ποιο αξιοπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Kαλησπέρα. Προσωπικά και γω τον corsair θα έπαιρνα λόγω του τι έχω ακούσει για την εταιρία αλλά και κυρίως γιατί οι όποιες διαφορές στις επιδόσεις είναι μόνο για benchmarks και μη αντιληπτές. Αντικειμενικά όμως, αυτοί είναι καλύτεροι: Samsung 256GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop) | Skroutz.grΑν τον παρεις σκέτο (χωρίς το κιτ) έχει την ίδια τιμή με τον corsair.OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 256GB | Skroutz.grΠροτίμηση στον δεύτερο λογω 5 ετών εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Ιούνιος 27, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Εχω ακούσει πως και ΟCZ ειναι αντάξιοι,αλλα οι corsair ακουσα πως οταν γεμίζουν δεν χαλάει η απόδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Όλοι οι ssd δεν πρέπει να γεμίζουν. Αν σου κόλλησε για κάποιο λόγο η corsair, παρτον. Δεν είναι λιγότερο αξιόπιστος, ίσα-ίσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Δεν ισχύει πως όλοι οι SSD δεν πρέπει να γεμίζουν. Ανάλογα το drive, τον controller και το firmware που φοράει, υπάρχουν drives που και στο 90% να είναι γεμάτα διατηρούν τις επιδόσεις τους, ενώ άλλα drives δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι Sandforce based SSD με Asynchronous NAND, όπως και ο Vertex 4, παρουσιάζουν σημαντική μείωση στις επιδόσεις όσο γεμίζουν. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους Sandforce αλλά σε μικρότερο βαθμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.