spresv Ιούλιος 1, 2012 #61 Ιούλιος 1, 2012 Σημαντικο μειονεκτημα, πρεπει να γεμιζεις για να μετρας. Δεν ξερω για τους λοιπους, αλλα καθε γεμισμα στην GTV ειναι ~120€, μου καθεται καπως ασχημα
Shadow Keeper Ιούλιος 1, 2012 #62 Ιούλιος 1, 2012 Ναι αλλά το αίσθημα του να βλέπεις την βελόνα της βενζίνης καρφωμένη στο F, είναι επική, στιγμιαία (γιατί λίγο μένει η βελόνα εκεί ) νιώθεις κουβαρντάς.
paparoach Ιούλιος 1, 2012 #63 Ιούλιος 1, 2012 Στο πάντα άμα το πας προσεκτικά μένει για 80-85χλμ... U mad bro ??
fotme Ιούλιος 1, 2012 #64 Ιούλιος 1, 2012 γενικα παντως αν εχετε παρατηρησει η βελονα μενει περισσοτερη ωρα συγκριτικα στο Full...κ λιγοτερι ωρα στην ρεζερβα... τουλαχιστον σε καποια αυτοκινητα που ξερω, ειναι κωνικα τα ρεζερβουαρ κ γιαυτο βγαζουν πλασματικες ποσοτητες..
Shadow Keeper Ιούλιος 1, 2012 #65 Ιούλιος 1, 2012 Όντως ισχύει αυτό. Αλλά εγώ όταν το βλέπω γεμάτο, σκέφτομαι "καλή φάση", και το πατάω αρκετά περισσότερο. Μετά όταν φτάσω στο τέλος, κινούμαι σχεδόν νεκρός, να βγάλω χιλιόμετρα.
GoMaR Ιούλιος 2, 2012 #66 Ιούλιος 2, 2012 με το felicia παντως με το ποδηλατο πισω , ξεκινησα με ρεζερβα απο καλλιθεα , πηγα κρυονερι και γυρισα.~70-80χλμ/ωρακαι ειναι περιπου 70χιλιομετρα συνολοαν τα πας προσεκτικα ολα καινε λιγοτερο..
paparoach Ιούλιος 3, 2012 #68 Ιούλιος 3, 2012 Ωραίος!σιγά σιγά πες μας και τις εντυπώσεις σου !ΑΝ θυμάμαι καλά ήταν ταγικά αργό γιατί είχε πολύ λίγα άλογα..αλλά ήταν πολύ οικονομικό προς το καύσιμο
sofix Ιούλιος 3, 2012 #70 Ιούλιος 3, 2012 Μου αρεσει που Ολοι σε αποτρεψαμε καλοταξιδο ε τουλάχιστον είναι καλύτερο, από το να άνοιγε θέμα : "πήρα σμαρτ την γνώμη σας και τι αγορά θα προτείνατε?" καλοτάξιδο φίλε μου!
AGGANIS13 Ιούλιος 3, 2012 Author #71 Ιούλιος 3, 2012 Ευχαριστω παιδια.Θα σας πω εντυπωσεις.Εχετε καμια ιδεα για φτηνο car entertainment system (dvd - οθονη - gps)?
fotme Ιούλιος 3, 2012 #72 Ιούλιος 3, 2012 καλοταξιδο φιλε μου, πιες του το αιμα!!ποσα din ειναι ο χωρος του, 1 ή 2?
vagelisda Ιούλιος 3, 2012 #73 Ιούλιος 3, 2012 Πειτε ολοι μην πάρεις sony...Ξέρουμε τι θα παρει...Πολύ μου αρέσουν σε κάτι τέτοια τα φόρουμ...Μις φορά ρώταγε σε άλλο φόρουμ ένας τι χρώμα μηχανάκι να παρει...ολοι μα ΟΛΟΙ του είπανε το μπλε.Πηρε το μαύρο .Και είπε και ευχαριστώ για τη βοήθεια.sent from my Atrix
DJ THEO Ιούλιος 3, 2012 #74 Ιούλιος 3, 2012 Kαλοριζικο το σμαρτακι σου φιλε!!Εχω και εγω σμαρτ και δν το άλλαζω με τιποτα!Σου ευχομαι πολλα απροβληματιστα και ασφαλη χλμ!!!και οικονομικα φυσικα μιας και το dieselaki ειναι προταθλητης οικονομιας! Sent from my new ipadaki using Tapatalk HD
AGGANIS13 Ιούλιος 3, 2012 Author #75 Ιούλιος 3, 2012 1 din ειναι.Κατι αρκετα φτηνο θελω....Κατι τετοιο ισως?7" 1Din Touch screen Car DVD Player FM/RDS IPOD GPS+3D MAP,Steering Control M706 | eBay
Dolly Ιούλιος 3, 2012 #77 Ιούλιος 3, 2012 γενικα παντως αν εχετε παρατηρησει η βελονα μενει περισσοτερη ωρα συγκριτικα στο Full...κ λιγοτερι ωρα στην ρεζερβα... τουλαχιστον σε καποια αυτοκινητα που ξερω, ειναι κωνικα τα ρεζερβουαρ κ γιαυτο βγαζουν πλασματικες ποσοτητες..Αυτό γίνεται γιατί στο φούλ που το έχεις τιγκάρει, έχει βενζίνη (κοντά 2+ λίτρα ανάλογα το αυτοκίνητο) στην σωλήνα που καταλήγει στο ρεζερβουάρ. Οπότε μέχρι να καεί αυτό αργεί.Για αυτό θέλει και προσοχή οταν νομίζουμε πως αν με μισό κάναμε 200 χμ πχ θα κάνουμε 200 χμ και με το άλλο μισό ντεπόζιτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.