Jump to content

Επιλογη μικρου οικονομικου αυτοκινητου

AGGANIS13

Recommended Posts

εννοω για ολα τα panda, 4χ2/4χ4/16v, το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει βγει απιστευτο, σκληρο κ αξιοπιστο (κ γρηγορο στα 16v κ diesel). Εχω "χιλιους" λογους να το υποστηριξω!

> για να μην ξεχναμε τα παλιο panda και 4χ4 που απο εκει ξεκινησε ο ερωτας μου μαζι του! :inlove:

>>δεν θα μιλησω για το αμαξι, αυτα τα εχει το internet και το wikipedia, υπηρξε ηλεκτρικο,υδρογονου, 4χ4, sisley, etc...το αμαξι ειναι θρυλος και ειναι καθημερινο, αυριο το εχεις! :)

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Το έχω κανει test drive.

Δε βάζει φωτιά, αλλά είναι μια χαρά.

Μέσα στην πόλη,λόγω μακρυάς κλιμάκωσης δεν καταλαβαίνεις ότι είναι diesel.

Δεν τραβάει η 2α από τις 1200rpm...

Μετά τις 1700 ζωντανεύει.

Εκτός πόλης,(αττική οδό πχ) είναι μια χαρα.

Μακρυά 5η..αν θυμάμαι καλά 130χλμ/ω με 2500 στροφές.

Δεν καίει εκτός πόλης τπτ.

Εντός επειδή δεν δείχνει ροπάτο χαμηλά, καίει παραπάνω 5-5,5 νομίζω.

[MENTION=11472]AGGANIS13[/MENTION]

Φίλος σε αυτά τα λεφτά diesel, δύσκολο.

Μόνο πιο παλιό ή με πολλά χλμ

πηρε και η μανα ενος φιλου μου ενα fiesta 1.4d, τωρα εχει καπου στα 5000χλμ μεσα στην πολη, καταναλωση 7.6, δεν την λες κ λιγη αλλα πιστευω καθως θα ανοιγει το μοτερ θα πεσει στο 6.8...ειδωμεν.

α ναι ε? ειναι παλιας σχεδιασης, δεν το ηξερα, παντως το αμαξακι ειναι πολυ nice, ωραια μαλακα πλαστικα παντου, ωραιος ηχος στην πορτα, φωτισμο στο πατωμα, bluetooth full on κ τα ρεστα! 7.6 ειναι πολυ για να δουμε πως θα παει και θα ενημερωνω..

[MENTION=4805]paparoach[/MENTION] o παντουρας ποσο καιει? μεσα πολη, αθηνα μενεις?

Εμένα το Panda εντός πόλλης αλλά με ανοιχτούς δρόμους ( κατεχάκη κηφισίας κλπ ) στην αρχή έκαιγε 5.7 .. μετά απο 5.000 έπεσε στα 5.1 πεεερίπου.

Ντάξει τώρα ξέρω να το οδηγώ κ εγώ πιο οικονομικά.

7.6 βγάζουν κάτι δίλιτρα καινούρια....

γιαυτό λέω τα 7.6 είναι πολλά...

Παιδιά το Cherokee του φαδερ Ντιζελ, 2 τόνους + και αεροδυναμική περιπτέρου + αυτόματο + 2,9 λίτρα.... στην πόλη με κώλους καίει 10,5 / 100.

Αν μου λέτε πως μικρά καίνε πάνω απο 5 κάτι πάει ΠΟΛΥ στραβά ΙΜΟ.

Παιδιά το Cherokee του φαδερ Ντιζελ, 2 τόνους + και αεροδυναμική περιπτέρου + αυτόματο + 2,9 λίτρα.... στην πόλη με κώλους καίει 10,5 / 100.

Αν μου λέτε πως μικρά καίνε πάνω απο 5 κάτι πάει ΠΟΛΥ στραβά ΙΜΟ.

Δεν πάει τπτ στραβά ..απλά είναι πιο παλιάς τεχνολογίας..

όπως κ εμένα το πάντα.

τώρα βγάλανε το multijet 2..

QUOTE=fotme;1063294860]α ναι ε? ειναι παλιας σχεδιασης, δεν το ηξερα, παντως το αμαξακι ειναι πολυ nice, ωραια μαλακα πλαστικα παντου, ωραιος ηχος στην πορτα, φωτισμο στο πατωμα, bluetooth full on κ τα ρεστα! 7.6 ειναι πολυ για να δουμε πως θα παει και θα ενημερωνω..

[MENTION=4805]paparoach[/MENTION] o παντουρας ποσο καιει? μεσα πολη, αθηνα μενεις?

Τώρα το είδα.

Καίει από 4.5 σε πιο ανοικτούς δρόμους έως 5,7-6 ,άμα οδηγεί ο αδερφός μου που νομίζει ότι στα diesel πρέπει να αλλάζεις ταχύτητες στις 3.300 στροφές...

εγώ έχω το fiat panda 1.3 diesel.

Αλλα στα λεφτά που κοιτάς,δε νομίζω να το βρεις.

ΑΑΑΑΝ το βρεις, πάρτο.

Καίει λιγότερο από τα απο πάνω, βάζεις όσο φορτίο θες και συνεχίζει να έχει επειδόσεις.

Αποδίδει μια χαρά φορτωμένο και με AC πάνω.

Είναι ψηλό και πάει και εκτός.

Πες μου για τι χρηση είναι να σου πω τι κατανάλωση θα έχεις

βρήκα αυτό... Fiat Panda DIESEL 1.3 MULTIJET van '08 - € 6.990 EUR - Car.gr

οπότε αν μπορείς να πας στο άνω όριο των χρημάτων σου πάρτο.

paparoach τελική πόσο περίπου βγάζει;

πηρε και η μανα ενος φιλου μου ενα fiesta 1.4d, τωρα εχει καπου στα 5000χλμ μεσα στην πολη, καταναλωση 7.6, δεν την λες κ λιγη αλλα πιστευω καθως θα ανοιγει το μοτερ θα πεσει στο 6.8...ειδωμεν.

κατι λαθος παιζει σιγουρα..

Φιλος με αστρα καραβαν 1.7δ του '96(καπου εκει..αυτης της γενιας παντως)..παιζει 5-6

Εδω εγω με βενζινη εχω κοντα 650κμ με 45 λιτρα..(~6.9 πεφτει περιπου για να μη ψαχνεστε) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.