Ταμτάκος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 Ασχολείται κανείς με τρέξιμο-jogging-περπάτημα? Αν υπάρχει ενδιαφέρον γιατί να μην ανοίξουμε ένα θέμα να τα λέμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Eγω ξεκινησα τωρα να πηγαινω οποτε μπορω στο αλσος βεικου.Gel NimbusSports Tracker κλπ κλπΩραια ειναι αλλα το πρωι δεν παλευεται η ζεστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 εγώ πάω που και που σε ένα σταδιάκι που έχουμε εδώ στο πέραμα και κάνω 3km 1,5km περπάτημα και άλλο 1,5km jogging γρήγορο,μην νομίζεται το πιάνω και το ξεσκίζω σπαστά ακόμα δεν μπορώ :X: θέλω να φτάσω να κάνω τουλάχιστον 5km συνεχόμενα :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Το χω αντικαταστησει με μια ωρα χαλαρο κολυμπι στα απατα καθε μερα λογω θερμοκρασιων.Fingertyped on Samsung galaxy tab 10.1" 32GB WiFi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 πολλα χιλιομετρα....αλλα τωρα καλοκαιρακι μια ειναι η λυση,κολυμπι παιδια, γιατι ο οργανισμος θελει να αναπληρωσει ιδρωτες βιταμινες νερα και θελει πολυ προσοχη η διατροφη στο τρεξιμο. Αλλιως 4-5 χιλιομετρακια χαλαρο ρυθμο μια φορα καθε 2- 3 μερες και σωστη διατροφη χωρις ηλιο, με ηλιο εχουμε υπερθερμανση και ειναι κακο στον οργανισμο. Απο αυγουστο σοβαρα ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 ωραιο θεμα! τρξιμο 2-3 φορες την βδομαδα (αναλογως δουλειας και καιρου) περιπου 8 χλμ... Εχει μια ωραια διαδρομη απο το σπιτι μου μεχρι μια λιμνη εδω πιο πανω και μετα πισω! Πολυ δεντρο, πρασινο, πολλοι συν-δρομεις και λιγο off-road ειδικα τωρα το καλοκαιρι, αρχισα να κανω και ενα γυρο της λιμνης (+3 χλμ)! παπουτσια Asics Gel GT-2120 (μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα τα τελεια παπουτσια για την διαδρομη και για τον τυπο ποδιου μου )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 asics Kayano 17 χρησιμοποιώ αν και τα 13 που είχα ήταν καλύτερα στο πόδι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 27, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Εγώ τρέχω στο Συγγρού 4-5 φορές την εβδομάδα. Στην αρχή με παλμογράφο αλλά με τον καιρό δεν τον χρειάζεσαι. Τώρα με Sportstracker-GPS-μουσική από το τηλέφωνο. Συνήθως κάνω 6-10 χλμ σε ρυθμό 9-10 χλμ/ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούλιος 1, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Έχω ξεκινήσει περίπου εδώ και 2.5 μήνες τρέξιμο (στην αρχή περπάτημα), δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με αυτό.. έκανα περιστασιακά ποδήλατο μέχρι τώρα.3 φορές την εβδομάδα, συνήθως Υμηττός -> στα 4 (2+2) χιλιόμετρα ίσιωμα πάνω από το νεκροταφείο παπάγου Οι αγώνες είναι ότι καλύτερο πάντως!asics και εδώ (cumulus 14) και endomondo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 5, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΗΝΙΣΜΟ | Running | ASICS Greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Παίδες πείτε καμία πρόταση για κοντομάνικο. Επίσης όποιος φοράει και μη-κλασσικό σορτς ας το δηλώσει. Έβλεπα κάτι κολλάν με σορτς απ' έξω και το σκεφτόμουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Προσωπικα τοσο ιδρωτα που ριχνω δε κανει διαφορα οτι και να φοραω στο τρεξιμοκαλοκαιρι Ο.Ο, χειμωνα τη ψαχνω λιγο με αντιανεμικα και μπλουζακια με ή χωρις φουτερ και αλχημειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Τα ίδια με την ποσότητα του ιδρώτα. (σίγουρα κάτι θα υπάρχει και για μας)Χειμώνα, ισοθερμικό και φούτερ μπλούζα. Απλά είναι μακρυμάνικο και δεν μπορώ να το βάλω τώρα.[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] κάτι σαν την μπλε μπλούζα που είχες στο Αχλάδι θέλω, αλλά σε κοντομάνικο. Κάνει, δεν κάνει; Ρίξε κανα λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ηταν δωρο απο τον αδερφο, κλασσικο Nike Run ειναι, αλλά θα το δω μπας και σου στειλω κανενα λινκ αν βρω κατιτις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούλιος 10, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Ευκαιρία είναι τώρα το καλοκαίρι να κάνουν όλοι το τεστ στην άμμο για να γνωρίζουν τον τύπο του πέλματός τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 10, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 ποιο τεστ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούλιος 10, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Το τεστ για τον πρηνισμό. Πριν αγοράσει κάποιος αθλητικά παπούτσια θα πρέπει να γνωρίζει τον τύπο του πέλματός του. Επειδή πολλά καταστήματα αθλητικών ειδών δεν έχουν τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να μετρήσουν το αποτύπωμα του ποδιού (και άρα την ανατομική μορφολογία του πέλματος) έτσι ώστε να αγοράσει ο καταναλωτής τα σωστά παπούτσια, μπορεί κάποιος εναλλακτικά να το κάνει και στην άμμο. Βρέχουμε τα ποδαράκια μας και πατάμε στην άμμο για να αποκαλυφθεί η έκταση της καμπύλης της καμάρας.Η καλύτερη βέβαια λύση είναι να κάνει κάποιος πελματογράφημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 προσπαθεια για 3 τεστακια κουπερ με 4-5 λεπτα περιπου ξεκουραση, οκ το τριτο ηταναποτυχια αλλα δε βοηθαει και ο καιρος, πολυ ιδρωτας, λιγο οξυγονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 10, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Μα το τεστ Cooper δεν είναι για μία φορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Το έχω παρατήσει τελείως το τρέξιμο, από τότε που έπιασαν οι ζέστες. Λίγο το διάβασμα για την εξεταστική, πολύ η ζέστη που δε την συμπαθεί ο οργανισμός μου, δεν το ρισκάρω να πάω για τρέξιμο. Τώρα που θα πάω Κεφαλονιά, κολύμπι, και ίσως τρέξιμο πριν βγει ο Ήλιος (αστειάκι ) Πεύκη - Μαρούσι - Κηφισιά (εκεί κοντά στο ΚΑΤ δηλαδής), έχει κανένα ΒΠάκι να μου προτείνει διαδρομή ή μέρος να τρέχω; Πηγαίνω στο γήπεδο της Πεύκης κανονικά, αλλά αν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο -με λιγότερο κόσμο, και να μη μυρίζει τόσο έντονα το ταρτάν- θα ήταν ιδανικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.