stemac Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 Καταρχας δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ποσταρω στη σωστη κατηγορια, σε περιπτωση που ισχυει ας με συγχωρεσουν οι mods και να το μεταφερουν :/ Εχω εδω και 3; χρονια ( 2 εβδομαδες αφου βγηκε στην αγορα ) το samsung n510, απο τη αρχη ειχα παρατηρησει οτι λειτουργει σε υψηλες θερμοκρασιες, καθως εχει ενα πολυ μικρο και αθορυβο ανεμιστηρακι, λογικα το στησαν για full θερμο απαγωγη. Το χειμωνα πχ λειτουργει mb + cpu γυρω στους 48-50, ενω τωρα με τις ζεστες στους.. (σταθερα 100% cpu, οταν λειτουργει κανονικα ειναι 59-60, η cpu δε πεφτει ποτε πολυ χαμηλα, αποτελεσμα του 1core στα 1.6Ghz και windows 7) η cpu (n280) εχει ως μεγιστη θερμοκρασια τους 99 και φανταζομαι οτι και τα υπολοιπα κομματια εχουν και αυτα μεγαλη μεγιστη θερμοκρασια λειτουργιας. Οπου εχω ρωτησει λενε οτι οι θεροκρασιες ειναι οκ και θα επρεπε να ανησυχω μονο αν ξεπερασουν τους 80. Συμφωνειτε / διαφωνειτε με αυτο; Επισης εψαχνα μηπως του αγορασω καμια βαση για να εχει καλυτερο air flow απο κατω και να ψυχεται λιγο με τη βοηθεια καποιου ανεμιστηρα, οποτε και αγορασα ενα cooldesk mini της recom, που ηρθε σημερα το πρωι. Μπορω να πω οτι ειναι επιεικως απαραδεκτο, το ανεμιστηρακι εχει διαστασεις 4*4, βγαζει αερα αλλα η θερμοκρασια δεν επεσε ουτε 1 βαθμο Το θεμα ειναι οτι οπως ειναι το notebook δε νομιζω οτι η αποσταση απο το γραφειο ή ενα απλο ανεμιστηρακι θα το βοηθησει. Παρακατω εχω μερικες φωτογραφιες. Το notebook ειναι 11.6" στη πρωτη φωτογραφια φαινεται στο πλαι το σημειο που βγαινει ο (πολυ ζεστος) αερας απο το fan, ενω στη 2η τα μοναδικα ανοιγματα προς το μπροστα μερος (στο σημειο που ειναι δυσκολα νομιζω μπορει καποιος να ριξει αερα) μπορει να προτεινει καποιος καμια ιδεα / λυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.