Nick61 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 Καλησπέρα. Έχω δημιουργήσει ένα blog στην Google και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνεται το blog στην μηχανή αναζήτησης; Γενιως να ειναι ορατο από μηχανες αναζητησης.Πως γίνεται κατι τετοιο;Ευχαριστώ εκ των προτερων για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι για να είναι ορατό νομίζω.Απλά παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να έρθει ο crawler να το διαβάσει και φυσικά αν δεν είναι δημοφιλές, στα αποτελέσματα θα είναι σχετικά πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Όπως είπε κι ο από πάνω, περιμένεις να περάσει το Google, μπορεί να κάνει και μία εβδομάδα. Για να δεις αποτελέσματα μπορείς να κάνεις και sitesearch, δηλαδή να βάλεις στο πεδίο αναζήτησης: site:thelab.gr όπου thelab.gr το δικό σου URL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.