amgamer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2012 γεια χαρα σε ολους! εχω ενα iphone 4, το οποιο δεν εχει πεσει ποτε κατω.. δεν εχει φαει ποτε νερα. 1.5χρονο τωρα. ξαφνικα χθες σταματησε το lock button να αποκρυνεται λες και κολλησε... ξαναφτιαξε για λιγο κ μετα σκαλωσε για παντα! εψαξα σε βιντεακια ειδα οτι το χαν πολλοι το θεμα αυτο. προσπαθησα να κανω αυτη τη πατεντα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DRt4Zjbx6n4&list=FLKEUgXgOupLz5QicCZocWNw&index=2&feature=plpp_video[/ame] δεν πετυχε... τελικα κατεληξα να το λυσω σχεδον ολο και εφτασα στο προβλημα. προφανως κατι εχει γινει με το μεμβρανακι του κουμπιου την ακουσε η φθαρθηκε ενα μικρο που χε σαν μπιλακι κ το πατουσε το κουμπι,μη σας τα πολυλογω δοκιμασα διαφορες πατεντες... με λογο στο κουμπακι διαφορα αντικιμενα μπας και το καταφερω να το παταει σωστα.. τπτ... ειδα κ αποειδα κ το ξαναδεσα... μετα αποφασισα να το ξαναλυσω!! το προβλημα αρχισε στο οτι μια απο τις απειρες βιδες... συγκεκριμενα αυτη που κραταει το κουμπι lock ειναι ενα μικρο πλαστικο μαυρο κ εχει 2 βιδακια [ame] [/ame] 6.51s φαινεται... αυτη η βιδα λοιπον εχει βιδωσει και χαλασε η βολτα της στην κεφαλη δεν ξεβιδωνει με ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!! οτι κ να κανω. ερωτηση λοιπον! αποφασισα να μη το σκισω αλλο κ να το παω σε ενα απο τα καταστηματα αυτα που τα φτιαχνουν. το θεμα ειναι ΣΕ ΠΟΙΟ!! Πετρουπολη μενω. δευτεροΝ! θα καταφερουν αυτοι να βγαλουν τη βιδα?? αν το καταφερνα κ γω ξερω να το φτιαξω το ανταλακτικο ειναι αυτο. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43740 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ειμαι πολυ πικραμενος... δεν μου πεσε ποτε... δεν πηρε νερο ποτε... σαν τα ματια μου και να με προδωσει ετσι??? δν το δεχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Εφόσον είναι εκτός εγγύησης γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις μόνος σου, άμα δεν τα καταφέρεις τότε πηγαινέ το σε καναν που ασχολείται με επισκευές κινητών. Ηρέμησε δεν σε πρόδωσε γκόμενα.. ένα iphone είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιούνιος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 το φτιαξα και ειμαι ηρεμος ξανα!! για τις γκομενες δεν με νοιαζει... αυτες πανε κ ρχονται ! το iphone 5 αργει ομως... ahhahahahah!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 αποφασισα να μη το σκισω αλλο κ να το παω σε ενα απο τα καταστηματα αυτα που τα φτιαχνουν. το θεμα ειναι ΣΕ ΠΟΙΟ!! Πετρουπολη μενω.Αν και είδα ότι το έφτιαξες, για εμένα οι πιό σωστοί και αξιόπιστοι είναι αυτοί:Επισκευή iPhone, iPhone Service, Επισκευή iPad, Service iPad, Επισκευή iPod TouchΌχι μόνο δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο, αλλά σου δίνουν και εγγύηση για τις επισκευές και σε μερικές περιπτώσεις "εφ όρου ζωής". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.