Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2012 Χαιρετω, μου ηρθε προσκληση απο την RS Components να το παραγγειλω. Ομως δεν εχω παραγγειλει ποτε κατι απο εξωτερικο μεσω ιντερνετ. Συμφωνα με την RS για ενα πακετακι με RPi + PSU + 4GB SD μου βγαινει 52 κατι ευρω ξερει κανεις τι αλλο θα πληρωσω για να μου ερθει; μενω επαρχια.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 εάν σου δείχνει και μεταφορικά (κάπου 5 ευρώ) δεν πληρώνεις τίποτα αλλο. πάντως καλύτερα να πάρεις μια άλλη SD από κάπου αλλού και να πάρεις ένα κουτάκι (εκτός και αν σκοπεύεις να κάνεις ιδιοκατασκευή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 δεν εχω κανει την παραγγελια γιατι φοβομουν μη γινει καμια πατατα αν δε μου δειχνει κατι στο checkout ποσο μπορει να παει;Λες να παρω μονο το Rpi και το psu και την SD απο καποιο μαγαζι εντοε Ελλαδος; γιατι;Σκεφτομαι να φταξω κατι απο plexi.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούνιος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Η RS Components δεν είναι (μόνο) στο εξωτερικό, έχει παράρτημα στην Ελλάδα κανονικά. Οπότε θα πληρώσεις την αξία του αντικειμένου συν τα μεταφορικά προς εσένα. Δεν νομίζω να στέλνει με ΕΛΤΑ πάντως, μόνο Courier. Επίσης οι τιμές που αναγράφει ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ.Την κάρτα προτείνει να την πάρεις αλλού πιθανότατα γιατί η RS "σφάζει" από τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιούνιος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 η κάρτα που δίνει η RS δεν είναι τόσο γρήγορη όσο αν την πάρεις από αλλού με σχεδόν τα ίδια χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 27, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 ευχαριστω ρε παιδια αλλα τελικα δεν καταλαβα ποσο θα παει το μαλλι. Υπαρχει κανεις που να εχει παρει απο κει να μου πει ενα συνολο περιπου για RPi + PSU και μεταφορικα;μη μου παει και κανενα κατοσταρικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 RS Stock No. Qty Description Unit Price Goods Value756-8308 1 Raspberry Pi Type B Single Board Computer 27.40€ 27.40€Case-CLR 1 Raspberry Pi Type B Case - Clear 5.06€ 5.06€726-3053 1 Micro USB Euro power supply for Raspberry Pi 6.20€ 6.20€ Running Total 38.66€ Tax 7.73€ Standard Delivery (Despatch expected within 9 week(s)) 6.28€ Order total 52.67€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 27, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Ευχαριστω παρα πολυ φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.