Jump to content

Rasberry Pi και κοστος

Seek & Find

Recommended Posts

Χαιρετω, μου ηρθε προσκληση απο την RS Components να το παραγγειλω. Ομως δεν εχω παραγγειλει ποτε κατι απο εξωτερικο μεσω ιντερνετ. Συμφωνα με την RS για ενα πακετακι με RPi + PSU + 4GB SD μου βγαινει 52 κατι ευρω ξερει κανεις τι αλλο θα πληρωσω για να μου ερθει; μενω επαρχια.

ευχαριστω

εάν σου δείχνει και μεταφορικά (κάπου 5 ευρώ) δεν πληρώνεις τίποτα αλλο. πάντως καλύτερα να πάρεις μια άλλη SD από κάπου αλλού και να πάρεις ένα κουτάκι (εκτός και αν σκοπεύεις να κάνεις ιδιοκατασκευή)

δεν εχω κανει την παραγγελια γιατι φοβομουν μη γινει καμια πατατα αν δε μου δειχνει κατι στο checkout ποσο μπορει να παει;

Λες να παρω μονο το Rpi και το psu και την SD απο καποιο μαγαζι εντοε Ελλαδος; γιατι;

Σκεφτομαι να φταξω κατι απο plexi.

ευχαριστω.

Η RS Components δεν είναι (μόνο) στο εξωτερικό, έχει παράρτημα στην Ελλάδα κανονικά. Οπότε θα πληρώσεις την αξία του αντικειμένου συν τα μεταφορικά προς εσένα. Δεν νομίζω να στέλνει με ΕΛΤΑ πάντως, μόνο Courier. Επίσης οι τιμές που αναγράφει ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Την κάρτα προτείνει να την πάρεις αλλού πιθανότατα γιατί η RS "σφάζει" από τιμές.

ευχαριστω ρε παιδια αλλα τελικα δεν καταλαβα ποσο θα παει το μαλλι. Υπαρχει κανεις που να εχει παρει απο κει να μου πει ενα συνολο περιπου για RPi + PSU και μεταφορικα;

μη μου παει και κανενα κατοσταρικο..

RS Stock No. 	Qty 	Description 	                                              Unit Price 	Goods Value
756-8308 1 Raspberry Pi Type B Single Board Computer 27.40€ 27.40€
Case-CLR 1 Raspberry Pi Type B Case - Clear 5.06€ 5.06€
726-3053 1 Micro USB Euro power supply for Raspberry Pi 6.20€ 6.20€
Running Total 38.66€
Tax 7.73€
Standard Delivery (Despatch expected within 9 week(s)) 6.28€
Order total 52.67€

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.