Tom31 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2012 Καλησπέρα ψάχνομαι για ακουστικά DJ... Ξέρει κάποιος να μου προτίνει κάτι αξιοπρεπές που θα μπορουσα να βρω με όριο τα 40-50 γιουρος..; Sorry για το γενικό της ερώτησης αλλά ένα χρόνο τώρα έπαιζα με κάτι χαρισμένα Sony και δεν έχω ιδέα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Αν εργάζεσαι σε καθημερινή βάση, με 40-50€ θα χρειαστείς καινούρια σε κανά χρόνο...Μάζεψε κάτι παραπάνω, ~100€ και πάρε ένα αξιόλογο επαγγελματικό ζευγάρι, που να έχει ανταλλακτικά (βασικά καλώδια και μαξιλαράκια) σε λογικές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Δεν ξέρω πόσο ασχολείσαι με το DJing, τις απαιτήσεις σου, κλπ, αλλά σε αυτά τα λεφτά από τις πιο αξιοπρεπείς λύσεις είναι τα K81 DJ της AKGK 81 DJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom31 Ιούνιος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 2 φορές την εβδομάδα.. και τα χρειάζομαι άμεσα, συγκλίνω στα δεύτερα οπότε.. thank u both πάντως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Με 2 φορές την εβδομάδα, είσαι μια χαρά με αυτά που πρότεινε ο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]Δυνατός ήχος, καθαρός και έχουν και ανταλλακτικά για αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.