Commander_xXx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2012 Γεια σας!:hi: Ψάχνω για ένα σωστό μαγαζί με καλή εξυπηρέτηση και καλές τιμές για αγορά hardware σε Αγγλία-Γερμανία που να κάνουν μεταφορές στην Ελλάδα και να μην με σκοτώσουν στα μεταφορικά ! Εκτός του άμαζον ποίο άλλο προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιούνιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 απο εμενα hardwareversand.de!πηρα εναν ssd ηρθε σε 5 μερεςτο ιδιο και με 2 ψυκτρεςμεταφορικα 20 ευρω(λογικα θα ειναι σταντε για ελλαδα) με ups και tracking number. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Computer hardware, components & gaming PC retailer Overclockers UKΔεν θυμάμαι πόσο χρεώνει για Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 απο εμενα hardwareversand.de!πηρα εναν ssd ηρθε σε 5 μερεςτο ιδιο και με 2 ψυκτρεςμεταφορικα 20 ευρω(λογικα θα ειναι σταντε για ελλαδα) με ups και tracking number.Αν θυμαμαι καλα σε αυτο το φορουμ ενας χρηστης ειχε κανει τοπικ για κακη εξυπηρετηση και εγω τους εστειλα ενα εμαιλ για να κανω μια ερωτηση και δεν εχω παρει αποαντηση εδω και εναν μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιούνιος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Αν θυμαμαι καλα σε αυτο το φορουμ ενας χρηστης ειχε κανει τοπικ για κακη εξυπηρετηση και εγω τους εστειλα ενα εμαιλ για να κανω μια ερωτηση και δεν εχω παρει αποαντηση εδω και εναν μηνα:/ τι να σου πω....εγω μια χαρα εξυπηρετηση ειχα μεχρι τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 26, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 :/ τι να σου πω....εγω μια χαρα εξυπηρετηση ειχα μεχρι τωρα... Εχεις αρκετη εμπειρια; Δηλαδη εχεις κανει πολλαπλες παραγγελιες απο κει η μονο μια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaphs1900 Ιούνιος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Computer hardware, components & gaming PC retailer Overclockers UKΔεν θυμάμαι πόσο χρεώνει για Ελλάδα.Εχω κανει αγορες και εγω overclockers,το καλο του ειναι πως εχει μεγαλη ποκιλια και μπορεις να τα παρεις ολα απο εκει,και σε κανονικες τιμες με ολα τα τελευταιο προιοντα της αγορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 26, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Εχω κανει αγορες και εγω overclockers,το καλο του ειναι πως εχει μεγαλη ποκιλια και μπορεις να τα παρεις ολα απο εκει,και σε κανονικες τιμες με ολα τα τελευταιο προιοντα της αγορας. Μονο την εικονα δειτε και θα καταλαβετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaphs1900 Ιούνιος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Μονο την εικονα δειτε και θα καταλαβετεΔε το επιασα το νοημα,ειναι φθηνο εννοεις;Ρωταω επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση καταστηματος για μερικα πραγματα που θελω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 26, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Δε το επιασα το νοημα,ειναι φθηνο εννοεις;Ρωταω επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση καταστηματος για μερικα πραγματα που θελω....Ναι! Εγω εδα τιμες και εμεινα μ@λ!κ*ς! Ελπιζω απο εξυπηρετηση να ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Ναι! Εγω εδα τιμες και εμεινα μ@λ!κ*ς! Ελπιζω απο εξυπηρετηση να ειναι καλοhttp://www.thelab.gr/ti-pou-poso/mindfactory-de-entyposeis-109626.html (Ακόμα και να αργεί η παράδοση, σιγά τα αυγά. Προσωπικά το 30 ευρά ανεξαρτήτου βάρους που έχει υποθεί κάπου είναι sexy...ίσως ο zpaf να γνωρίζει λεπτομέρειες)http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/agores-apo-mindfactory-de-14477.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 26, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/mindfactory-de-entyposeis-109626.html (Ακόμα και να αργεί η παράδοση, σιγά τα αυγά. Προσωπικά το 30 ευρά ανεξαρτήτου βάρους που έχει υποθεί κάπου είναι sexy...ίσως ο zpaf να γνωρίζει λεπτομέρειες)http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/agores-apo-mindfactory-de-14477.html:fun::fun::fun::fun::fun::fun::fun::fun::fun::fun::fun: Πω πω!!!!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Ιούνιος 27, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Εγώ ενδιαφερόμουν να πάρω απο overclockers αλλά ύστερα απο απάντηση που πήρα σήμερα το πρωί δεν στέλνουν πλέον Ελλάδα.Κριμα..Unfortunately we don't ship to Greece at the moment i'm afraid. We hope to have the shipping option to Greece available in the near future though.Regards,Mark Carter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 27, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 Πάντως είναι κατάντια. Σκεφτείτε τί θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας από δώ, άν μπορούσε να πάρει απο newegg π.χ ή άλλα γνωστά που ενώ έχουν τρελές τιμές δέν στέλνουν εδώ δυστυχώς. Επίσης οι ξένοι γιαυτό και στήνουν high end μηχανήματα πανεύκολα. Βλέπει κανείς π.χ τιμές στα γερμανικά site μαζί με τον γερμανό αμαζόνιο φυσικά. Έτσι ο Μέρκελος (Γερμανος) παίρνει σίγουρα κάποια κοματάκια παραπάνω απόμας ψωνίζοντας απευθείας απο εκεί και νιώθει Βασιλιάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaphs1900 Ιούνιος 29, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Τελικα απο mindfactory η αποστολη ειναι 30 ευρω οτι και να παρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 29, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Πάντως είναι κατάντια. Σκεφτείτε τί θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας από δώ, άν μπορούσε να πάρει απο newegg π.χ ή άλλα γνωστά που ενώ έχουν τρελές τιμές δέν στέλνουν εδώ δυστυχώς. Επίσης οι ξένοι γιαυτό και στήνουν high end μηχανήματα πανεύκολα. Βλέπει κανείς π.χ τιμές στα γερμανικά site μαζί με τον γερμανό αμαζόνιο φυσικά. Έτσι ο Μέρκελος (Γερμανος) παίρνει σίγουρα κάποια κοματάκια παραπάνω απόμας ψωνίζοντας απευθείας απο εκεί και νιώθει Βασιλιάς.+1000000000000 λικε!!! Και γω απο newegg ελεγα στην αρχη αλλα δεν στελνουν ελλαδα! Του ειχα φορτωσει πανω gtx 680 και cosmos ii και λειτουργικο και εφτανε το 1500 και στην ελλαδα τα 2000+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 29, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Τελικα απο mindfactory η αποστολη ειναι 30 ευρω οτι και να παρεις;Δηλαδη και για μεγαλες παραγγελιες πολλων κομματιων το ιδιο? Ολοι στο ιδιο σακι ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaphs1900 Ιούνιος 29, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Λοιπον,πριν λιγο εκανα παραγγελεια (μητρικη,επεξεργαστη,μνημες,κουτι),και ναι ειναι 30 ευρω η αποστολη.Προσοχη με τα γερμανικα μονο γιατι εγω τη πατησα στο τροπο πληρωμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 29, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Λοιπον,πριν λιγο εκανα παραγγελεια (μητρικη,επεξεργαστη,μνημες,κουτι),και ναι ειναι 30 ευρω η αποστολη.Προσοχη με τα γερμανικα μονο γιατι εγω τη πατησα στο τροπο πληρωμης.Μπορεις αν σου ειναι ευκολο να μου πεις τι ακριβως παραγγελες;Και οταν σου ερθει αν μπορεις στειλε μου πμ να ξερω πανω κατω ποσο θα κανουν και τα δικα μΕπισης εκτος του πευπαλ εχει και αλλους τροπους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιούνιος 29, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 εν ξέρω αν στέλνει ελλάδα αλλα ψάξτε και το scan.co.uk πολύ καλο μαγαζί από εκεί αγοράζω ότι θέλω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.