DarkSaga Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 σκέφτγομαι να πάρω ένα φτηνό πεντακάναλο συνολάκι κανα Creative P580 π.χ.αλλα......θα το έχω συνδεδεμένο στην soundstorm η στην SB Player 5.1ακούω DivX η Audio Cdτα οποία είναι στέρεο ωραία?μπορώ να ακούω το ίδιο περιεχόμενο απο front/rear?να είναι ενεργά κι ας έχουν το ίδιο περιεχόμενο ΟΛΑ!γιατι σε ένα φίλο που τα είδα δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτόμόνο με βραχυχκύκλωμα 3 ανταπτορες 2 σε 1 mini jack και καρφώσαμε τα πάντα στην ίδια εξοδο.χα΄θηκε το 5κάναλο βέβαια αλλα η συνολικλη ισχύς σε stereo ήταν παραπάνω απο ικανοποιητικη για ενα δωμάτιο(φοιτητικό)τι λέει?παίζει να γίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Βρηκες ηχεια?Ta teac 1800 τα εχει ακουσει κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 που τα βρήκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 σαν αγορα νομιζω mgmanager καπου αλλου!Νομιζω infoshop!Στο σιτε ομως!Δεν ξερω αν οντως τα εχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 ειναι 4χ10w+40w sub με τα διπλά λεφτα απο τα 5400 δε λένε νομίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Εχω την εντυπωση πως θα παιζουν ολα στεροφονικα αλλα και να παιξουν η ισχυς τους ειναι πολυ μικρη, ειδικα του subwoofer ( 17 watts)!Βρες καλυτερα κατι σε 2.1 στα ιδια λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Αύγουστος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Μπορείς να ακούς και ήχο 5,1με την live αλλά πρέπει να χρησιμοποιείς το κατάλληλο Software.Πx Media player -circle surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 3, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 με ενδιαφέρει να ακούω απο όλα τα ηχεία με στέρεο πηγή όχι να δημιουργήσω surround γίνεται?κανείς με 5.1?πως παίζουν ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Αύγουστος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Απο Stereo πηγη να βγαλεις 5,1 χρειαζεσαι Dolby Prologic το οποιο μοιραζει τον ηχο,το Dolby Prologic ΙΙ ειναι το επομενο οπου ακους σχεδον κανονικα 5,1 καθαρα αφουδιαχωριζει τον ηχο!Απο SB128 εχω βγαλει ηχο σε ενισχυτη 5,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Αύγουστος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 5.1 εχω αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες.Γινετε με διακλαδωτηρες να παιζουν τα αριστερα μπρος πισω το ενα καναλι του stereo και αντιστοιχως τα δε3ια το αλλο καναλι αλλα ετσι θα χασεις το woofer και το κεντρικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga ειναι 4χ10w+40w sub με τα διπλά λεφτα απο τα 5400 δε λένε νομίζω.... ειναι 5χ10 +40 το sub και τα ειχα βρει 70-80!!Μη με κανεις να ξαναψαξω!Για αυτο που θες πρεπει να υπαρχει plugin στο winamp!Για ψαξε!Και τα 5400 τι ειναι 4χ7 +20 +22???Τι σοι συνδιασμος ειναι αυτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Αύγουστος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 14:13] με ενδιαφέρει να ακούω απο όλα τα ηχεία με στέρεο πηγή όχι να δημιουργήσω surround γίνεται?κανείς με 5.1?πως παίζουν ρε παιδιά? Εγώ με τα Altec 5100E συνδεμένα στο SoundStorm ακούω από Winamp, WMP9 στερεοφωνικά από όλα τα ηχεία.Οπότε γίνεται αυτό που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 thnax guys τώρα μ΄νει ο NTG να δώσει link και να πέσει καμμία ιδέα για τα δυνατώτερα 5.1 σε RMS ισχύ κάτω τον 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Παλι στο ψαξιμο δλδ???Μεχρι κατω 100 αυτα ειχα βρει!!τα επομενα κανουν νομιζω 180 ισως και παραπανω αλλα δεν πολυθυμαμαι ποια ηταν!!180 ηταν αυτα!!Εκεινο που θυμαμαι ειναι 5Χ35 +Χ το sub! οπου Χ μπορει 70...?μπορει παραπανω δεν θυμαμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 νενικηκαμεν!Τα θυμηθηκα!Ειναι τα Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.