panos7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 Παιδιά καλησπέρα!Ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός pci express sata3 controller, καθότι αγόρασα εναν ssd (mushkin chronos 120 gb) κ ενώ τον έχω συνδέσει σε Sata 2 κ όλα δουλεύουν ρολόι, αναρωτιέμαι αν έχω να κερδίσω κάτι αγοράζοντας εναν controller sata 3 για να συνδέσω πάνω του το σκληρό δίσκο!Η mobo μου είναι η Gigabyte EX58 extreme κ λόγω ηλικίας έχει μονο SATA 2!!Tι λέτε?? αξίζει ένας controller ή όχι?!!Κ αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιον?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
jax7480 Ιούνιος 25, 2012 #2 Ιούνιος 25, 2012 Δεν αξίζει τα λεφτά. Διαφορά στις επιδόσεις των benchmarks ίσως να δεις, αλλά στην καθημερινότητα όχι.
Tiltevros Ιούνιος 27, 2012 #3 Ιούνιος 27, 2012 Παιδιά καλησπέρα!Ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός pci express sata3 controller, καθότι αγόρασα εναν ssd (mushkin chronos 120 gb) κ ενώ τον έχω συνδέσει σε Sata 2 κ όλα δουλεύουν ρολόι, αναρωτιέμαι αν έχω να κερδίσω κάτι αγοράζοντας εναν controller sata 3 για να συνδέσω πάνω του το σκληρό δίσκο!Η mobo μου είναι η Gigabyte EX58 extreme κ λόγω ηλικίας έχει μονο SATA 2!!Tι λέτε?? αξίζει ένας controller ή όχι?!!Κ αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιον?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!για τι δουλεία έχεις το πισι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.