UpcomingDesigner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 Πόσα ποστ πρέπει να κάνω για να μπορέσω να βάλω αγγελία πώλησεις?ΕΛΕΟΣ!!!!!είμαι γραμένος 1 χρόνο,έχω κάνει 100+ ποστ.Πρέπει να σπαμάρω οπού βρω?Θέλω να βάλω μια ριμαδοαγγελία!!!!
astrolabos Ιούνιος 25, 2012 #2 Ιούνιος 25, 2012 Οι Όροι Χρήσης είναι φίλοι σου.Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσειςβ) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσειςγ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσειςδ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσειςΚαι πριν σκούξουμε, ψάχνουμε και λίγο, ε.
l2phile Ιούνιος 25, 2012 #3 Ιούνιος 25, 2012 Παίζει να το γράφει στους κανόνες αγγελιών. Δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως, ναι, είναι άθλιοι αυτοί οι administrators. Μπαίνει ο κοσμάκης στο thelab-auction house και τον αναγκάζουν να ποστάρει συνέχεια.
sotiris Ιούνιος 25, 2012 #6 Ιούνιος 25, 2012 η πώλησητης πώλησηςτην πώληση(ω) πώλησηοι πωλήσειςτων πωλήσεωντις πωλήσεις(ω) πωλήσεις
astrolabos Ιούνιος 25, 2012 #7 Ιούνιος 25, 2012 O Σωτήρης του Σωτήρη τον Σωτήρη (ω) Τρισμέγιστε γητευτή της γλώσσας!
UpcomingDesigner Ιούνιος 25, 2012 Author #8 Ιούνιος 25, 2012 Οι Όροι Χρήσης είναι φίλοι σου.Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις β) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις δ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις Και πριν σκούξουμε, ψάχνουμε και λίγο, ε. Ανοιξα θέμα να δω και την γνώμη των άλλων για την τακτική αυτή,αυτό είναι όλο.Προτωποριακή μέθοδος μπορώ να πω! Δηλαδή άμα δεν έχω να πω τόσα πράγματα ώστε να κάνω 300 ποστ σε 6 μήνες ήρθα μόνο για να πουλήσω?Να διαβάζω δεν μπορώ?Κοίτα κάθε πότε κάνω login και πόσα θέματα έχω διαβάσει! ΣΠΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΚ GOT IT!
astrolabos Ιούνιος 25, 2012 #9 Ιούνιος 25, 2012 Σπαμ για μπάν πάει βασικά, οπότε πρόσεχε τι ποστάρεις. Τα όρια υπάρχουν για κάποιο λόγο, και οφείλεις να τα τηρείς.
UpcomingDesigner Ιούνιος 25, 2012 Author #10 Ιούνιος 25, 2012 Το ξέρω πατριώτη,δεν υπάρχη πρόβλημα,ξέρω να σπαμάρω!
GoMaR Ιούνιος 25, 2012 #11 Ιούνιος 25, 2012 μπορεις αντι να σπαμαρεις ,να περιμενεις αλλον εναν χρονο που θα σου δωθει το δικαιωμα το καλο αργει να γινει λενε
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2012 #13 Ιούνιος 26, 2012 Συμφωνω απολυτως με τους κανονες. ΜΑλιστα εγω θα τους ηθελα τελειως Δρακοντιους...
gokuthelegend Ιούνιος 26, 2012 #14 Ιούνιος 26, 2012 Παιδιά οι κανόνες υπάρχουν για να μην γίνεται μπάχαλο εδώ στο φόρουμ και σε οποιοδήποτε φόρουμ, αν δεν γουστάρετε δεν σας υποχρεώνει κανείς να ανοίγετε την σελίδα. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πολύ καλά κάνουν οι admins και έχουν βάλει ότι κανόνες έχουν βάλει. Επίσης αυτό το φόρουμ είναι τεχνολογικό φόρουμ, όχι φόρουμ αγγελιών, απλώς οι admins δίνουν αυτή την δυνατότητα για χάρη των τακτικών επισκεπτών.
Wizard! Ιούνιος 26, 2012 #15 Ιούνιος 26, 2012 Έχω μια ιδέα... Γράφω που γράφω πολλά posts κάθε μέρα... Θα ανοίξω άλλο account, θα φτάσω τα 300 για πλάκα και μετά θα το πουλάω σε αυτούς που θέλουν να βάλουν αγγελίες... Τσσσ....:magic:
o polonos Ιούνιος 26, 2012 #16 Ιούνιος 26, 2012 Συμφωνω απολυτως με τους κανονες. ΜΑλιστα εγω θα τους ηθελα τελειως Δρακοντιους... Σε φαση δλδ που οταν παει καποιος να βαλει αγγελια να κανουν ντου τα ΜΑΤ στο σπιτι του με δακρυγονα και ετσι ? Η θα στελνουμε απλα τον Αστρογατο να κανει τη δουλεια ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.