BloodMage Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 ΚαλησπερεςΠειτε μου γνωμες αν θα φυγει και με ποσακαι μια απορια πως θα γινει να πουλισω μονο αυτο το game απο το account του battle.net μουνα δωσω ολο το account δεν λεει γιατι εχω πολλα παιχνιδια μεσα εκτος απο το Diablo III Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Δεν μπορείς χωρίς να δώσεις το account σου μια και τα login στοιχεία σου είναι τα στοιχεία του battlenet account.Και δεν ξέρω αν η blizzard επιτρέπει ενεργοποίηση του serial σου σε άλλο battlenet account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούνιος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Δεν γίνεται χωρίς να δώσεις το account δυστυχώς, γι'αυτό πολλοί φτιάχνουν χωριστά account για κάθε παιχνίδι όταν σκέφτονται την μεταπώληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 25, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 i see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.