theoamd Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 Παρατηρώ ότι αν αφήσω τελευταία το PC ανοιχτό για κάποιο χρονικό διάστημα, το hdmi δεν επιστρέφει ήχο και αναγκάζομαι να αποσυνδέω και να επανασυνδέω το καλώδιο στην οθόνη για να έχω και ήχο.Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Παρατηρώ ότι αν αφήσω τελευταία το PC ανοιχτό για κάποιο χρονικό διάστημα, το hdmi δεν επιστρέφει ήχο και αναγκάζομαι να αποσυνδέω και να επανασυνδέω το καλώδιο στην οθόνη για να έχω και ήχο.Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει.Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα περίπου. Άν και δέν μου έχει τύχει, υπάρχουν αναφορές ότι συμβαίνει με τον driver 12.4 της ATI. Άν τυχόν μπορείς να δοκιμάσεις τον 12.3 σε περίπτωση που έχεις τον 12.4.....σου εύχομαι τα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 εγω μετα απο hibernate παρατηρω οτι το hdmi δεν δινει εικονα στην tv που ειναι δευτερη οθονη. Ανοιγοκλεινω την tv και λυνεται το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούνιος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Κάποιο bug του driver πρέπει να είναι! Το έκανε και σε ένα φίλο μου και γύρισε στον παλιό μέχρι να βγάλουν καινούριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 bug του καινοριου driver της ATI ειναι με το hdmi και ακομα να το διορθωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούνιος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Οντως... Αν εχεις καρτα ΑΤΙ και εχεις 12.4 official η 12.5 beta είναι bug στον οδηγο...Ο 12.1 είναι ο πιο σταθεροςSent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Ιούνιος 26, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Δίκιο πρέπει να έχετε, γιατί πρόσφατα κατέβασα το νέο driver.Τον αντικαθιστούμε, λοιπόν...και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.