Cguevara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HopEo3ydeoY]Η Σπουδαιότερη Ομιλία Που Εγινε Ποτέ - The Greatest Speech Ever Made - YouTube[/ame]Δεν ξέρω άμα επιτρέπετε να κάνω ένα άρθρο για αυτό το βίντεο αλλά πιστεύω ότι το αξίζει!όποιος δεν το έχει δει πρέπει να το δει!
winters Ιούνιος 25, 2012 #2 Ιούνιος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=dCJphi2eCLA]Με λένε Αρτέμη Χάρρυ Κλυνν - YouTube[/ame]
ΓιαγκΤ Ιούνιος 25, 2012 #4 Ιούνιος 25, 2012 Σιγά τα δυσνόητα !!Αυτή τη κασέτα την έχουν απαγγείλει πολλοί. Άλλοι τα πιστεύουν και άλλοι όχι. Καμία σημασία δεν έχει τι λες. Τι κάνεις έχει σημασία.Αν θέλεις να τιμήσεις τον Charlie Chaplin να το κάνεις για την πάρα κάτω σκηνή, που την πλήρωσε ακριβά.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dqFU8O53tr4]Modern Times - The flag scene - YouTube[/ame]
winters Ιούνιος 25, 2012 #6 Ιούνιος 25, 2012 Ο [MENTION=5181]winters[/MENTION] δεν το έπιασε πάντως Κοίτα. Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα, την περίμενα μεγαλύτερη. Δεν νομίζω ότι 3μιση λεπτά είναι η μεγαλύτερη ομιλία... Τέσπα..
Cguevara Ιούνιος 25, 2012 Author #7 Ιούνιος 25, 2012 Κοίτα. Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα, την περίμενα μεγαλύτερη. Δεν νομίζω ότι 3μιση λεπτά είναι η μεγαλύτερη ομιλία... Τέσπα..Προς τι η ειρωνεία? εδώ μέσα Trolling δεν περίμενα...Η Σπουδαιότερη Ομιλία Που Εγινε ΠοτέΤώρα οκ?
zomg Ιούνιος 25, 2012 #8 Ιούνιος 25, 2012 Στο σημείο που λέει πως θα 'θελε να βοηθάει ευραίους και χριστιανούς το 'κλεισα.
Cguevara Ιούνιος 25, 2012 Author #9 Ιούνιος 25, 2012 Στο σημείο που λέει πως θα 'θελε να βοηθάει ευραίους και χριστιανούς το 'κλεισα.Δεν πας τους ευραίους? η στο ότι μιλάει για θρησκείες? Ο Τσάρλι με αυτήν την έκφραση ήθελε να πει ότι είναι όλη ίση ανεξαρτήτους θρησκείας το οποίο υποστηρίζω και εγώ...
LevelOne Ιούνιος 26, 2012 #10 Ιούνιος 26, 2012 [MENTION=8362]Michuta[/MENTION] , σύμφωνοι, ειναι εκπληκτική ομιλία αλλα για διαφορετικούς λόγους. Γιατί βλέπεις τον ήρωα που κατέκτησε τον κόσμο και τον κινηματογράφο μην έχοντας βγάλει μιλιά, και στην πρώτη του φορά που μίλησε, τους άφησε όλους άφωνους. That said, πρόκειται όμως για σενάριο. Ηθοποιός γαρ, διάβασε (πολυ ομορφα ομολογουμένως) αυτά που κάποιος έγραψε...Πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σπουδαίοι λόγοι άσχετα αν δεν υπάρχουν σε video, όπως η ομιλία του Περικλή για τους πεσόντες του πρώτου έτους του Πελοποννησιακού πολέμου.Γενικότερα, προτιμώ ομιλίες που είναι χωρίς σενάριο, βγαλμένες απο την καρδιά. Αν θες ενα παράδειγμα:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=v8u6Ssh6uL4]An Ideal For which I am Prepared to Die - Nelson Mandela - YouTube[/ame]Ή αν θές και σύντομες, οπως το "Ε, λοιπόν, πόλεμος". του Ι. Μετάξά στις 28 Οκτώβρη 1940. Ομιλίες που όντως εχουν αλλάξει τον ρού της σύγχρονης ιστορίας.
Tsakonas Ιούνιος 26, 2012 #11 Ιούνιος 26, 2012 Καταβαλλω υπερανθρωπη προσπαθεια να μην ποσταρω την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ομιλια που εγινε ποτε....
Cguevara Ιούνιος 26, 2012 Author #12 Ιούνιος 26, 2012 [MENTION=8362]Michuta[/MENTION] , σύμφωνοι, ειναι εκπληκτική ομιλία αλλα για διαφορετικούς λόγους. Γιατί βλέπεις τον ήρωα που κατέκτησε τον κόσμο και τον κινηματογράφο μην έχοντας βγάλει μιλιά, και στην πρώτη του φορά που μίλησε, τους άφησε όλους άφωνους. That said, πρόκειται όμως για σενάριο. Ηθοποιός γαρ, διάβασε (πολυ ομορφα ομολογουμένως) αυτά που κάποιος έγραψε...Πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σπουδαίοι λόγοι άσχετα αν δεν υπάρχουν σε video, όπως η ομιλία του Περικλή για τους πεσόντες του πρώτου έτους του Πελοποννησιακού πολέμου. Γενικότερα, προτιμώ ομιλίες που είναι χωρίς σενάριο, βγαλμένες απο την καρδιά. Αν θες ενα παράδειγμα: Ή αν θές και σύντομες, οπως το "Ε, λοιπόν, πόλεμος". του Ι. Μετάξά στις 28 Οκτώβρη 1940. Ομιλίες που όντως εχουν αλλάξει τον ρού της σύγχρονης ιστορίας. Αυτό ακριβώς ήταν η πρώτη φορά που μίλησε και είπε όμορφα λογία! Σίγουρα υπάρχουν και σπουδαιότερες ομιλείς απλά πιστεύω αυτή έχει κάτι διαφορετικό δηλαδή ως προς την παρομοιάσει με τον Χίτλερ που ο Τσάρλι είπε τελείως διαφορετικά λόγια από τον Χίτλερ! Επίσης το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει πολλά από τα πιστεύω μου και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να ακούσω την γνώμη σας και όχι να το συγκρίνω με αλλά Ίσως ο τίτλος να ήταν λάθος...
Typhonios Ιούνιος 26, 2012 #13 Ιούνιος 26, 2012 Αυτό ακριβώς ήταν η πρώτη φορά που μίλησε και είπε όμορφα λογία!Σίγουρα υπάρχουν και σπουδαιότερες ομιλείς απλά πιστεύω αυτή έχει κάτι διαφορετικό δηλαδή ως προς την παρομοιάσει με τον Χίτλερ που ο Τσάρλι είπε τελείως διαφορετικά λόγια από τον Χίτλερ! Επίσης το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει πολλά από τα πιστεύω μου και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να ακούσω την γνώμη σας και όχι να το συγκρίνω με αλλά Ίσως ο τίτλος να ήταν λάθος... O άνθρωπος ως οντότητα πάντα ήταν πολεμοχαρής και επεκτατικός. Η ιστορία μας βρίθει από εγκλήματα, πολέμους , κατάχρηση της ανθρώπινης φύσης καθώς και της ίδιας της Φύσης, εκμετάλλευση των υπόλοιπων έμβιων όντων σε αισχρό σημείο με σκοπό την διασκέδαση και την κατανάλωση. Σε όλη την φύση υπάρχει θύμα/θύτης , καλά είναι τα λόγια ειρήνης, συμφιλίωσης αλλά είναι μία ουτοπία. Δυστυχώς τα video και κείμενα με βαθύτερα νοήματα δεν είναι πλέον ούτε στο ελάχιστο κατανοητά , από το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρώπινης μάζας. Βασικά, εσύ κάνεις κάτι για την αλλαγή αυτή ή απλά παρατηρείς? Θέτω ερωτήσεις, μιας και έχεις όρεξη για διάλογο
l2phile Ιούνιος 26, 2012 #14 Ιούνιος 26, 2012 Τι ουτοπία ρε συ; Εγώ άλλα ακούω συνέχεια. Μην με ξενερώνεις τώρα δεν ειρωνεύομαι εσένα, αλλά τους χίπηδες
Cguevara Ιούνιος 26, 2012 Author #15 Ιούνιος 26, 2012 O άνθρωπος ως οντότητα πάντα ήταν πολεμοχαρής και επεκτατικός.Η ιστορία μας βρίθει από εγκλήματα, πολέμους , κατάχρηση της ανθρώπινης φύσης καθώς και της ίδιας της Φύσης, εκμετάλλευση των υπόλοιπων έμβιων όντων σε αισχρό σημείο με σκοπό την διασκέδαση και την κατανάλωση. Σε όλη την φύση υπάρχει θύμα/θύτης , καλά είναι τα λόγια ειρήνης, συμφιλίωσης αλλά είναι μία ουτοπία. Δυστυχώς τα video και κείμενα με βαθύτερα νοήματα δεν είναι πλέον ούτε στο ελάχιστο κατανοητά , από το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρώπινης μάζας. Βασικά, εσύ κάνεις κάτι για την αλλαγή αυτή ή απλά παρατηρείς? Θέτω ερωτήσεις, μιας και έχεις όρεξη για διάλογο Εμ βεβαία αφού δουλεύει μονό το 11% το πολύ του ανθρωπινού εγκεφάλου.... με την πεδία που δίνουν ακόμα και τώρα στα παιδιά και αυτά που τους μαθαίνουν που δεν θα κάτσω να αναφέρω ειδικά στο Θρησκευτικό σημείο, που να εξελίχθη ο κόσμος.... το σύστημα τους θέλει χαζούς... ι βια και αυτά που λες μπορούν να ξεπεραστούν άμα δεν αναπτυχθεί ο ανθρωπινός εγκέφαλος.... Ρομποτς...
Typhonios Ιούνιος 26, 2012 #17 Ιούνιος 26, 2012 Πνευματικά βρισκόμαστε σε αρκετά πρωτόγονα σημείο, μας ενδιαφέρει η κατανάλωση και η διασκέδαση. Ότι φάμε και ότι πιούμε , το μετά δεν μας ενδιαφέρει...άλλωστε 6 μέτρα κάτω από την γη θα μας βάλουν. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι η πρώτη είσοδος, πάνω σε αυτόν δουλεύεις για το μετέπειτα... Η μοντέρνα παιδεία, οι σύγχρονες θρησκείες σε εκπορνεύουν στο σύστημα του φόβου και της ανασφάλειας. Άλλωστε ο φόβος είναι εκείνος που εμποδίζει τον άνθρωπο για την περαιτέρω εξέλιξη, καθώς και η μεγαλομανία του. Εσύ όμως απλά παρατηρείς και σχολιάζεις ή κάνεις κάτι για τον ευατό σου? Και εσύ την ίδια πεδία πήρες; Το να είναι κάποιος / κάποια ανορθόγραφος / ανορθόγραφη δεν χαρακτηρίζει την προσωπικότητα του. Η αγένεια όμως... Έχεις ακουστά την δυσλεξία ή απλά είσαι grammar police??
Cguevara Ιούνιος 26, 2012 Author #18 Ιούνιος 26, 2012 Το να είναι κάποιος / κάποια ανορθόγραφος / ανορθόγραφη δεν χαρακτηρίζει την προσωπικότητα του.Η αγένεια όμως... Έχεις ακουστά την δυσλεξία ή απλά είσαι grammar police?? Έχεις δίκιο... έτσι είναι και θα δυσκολευτεί να αλλάξει κάτι... το θέμα όντος είναι τι κανείς προσωπικά εσύ... εγώ αν μιλήσω για μένα προσπαθώ όσο είναι δυνατών να ψάχνω την αλήθεια και να μην τρώω ότι μου δίνουν να φάω... και όπως είπες δεν φοβάμαι να πιστέψω κάτι διαφορετικό ι κάτι δικό μου και να εξελιχθώ.. αυτό κάνω. Και εσύ την ίδια πεδία πήρες; Δεν θέλω πόλη να ασχοληθώ με την πάρτι σου, αυτό που δεν πεζή πάντως ρόλο από αυτά που παίρνεις από τους γονείς σου η από το σχολειό είναι τα ορθογραφικά λάθη... το οποίο και ειρηνευτικές σε αυτό το θέμα που μιλάμε και στην πρόταση που έγραψα αν δεν έχεις κάτι να πεις περί του θέματος καλύτερα μην σπαμαρις...
l2phile Ιούνιος 26, 2012 #19 Ιούνιος 26, 2012 Δεν έχω Είμαι ανίκανος να αλλάξω τον κόσμο. Όλη η ευθύνη πάνω σας τώρα :bye:
winters Ιούνιος 26, 2012 #20 Ιούνιος 26, 2012 Καταβαλλω υπερανθρωπη προσπαθεια να μην ποσταρω την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ομιλια που εγινε ποτε.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY]Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.