dinagavri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2012 πρώτο μου μήνυμα στο Forum σας,έπειτα από ολονυχτία έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά,καθότι δεν είμαι και πολύ ειδική στο θέμα,φιλόλογος γαρ.Μετά από αλλαγή των XP σε windows 7 η πολυαγαπημένη μου καρτούλα που έχει χαρίσει απίθανες κινηματογραφικές απολαύσεις σε μένα και τα πιτσιρίκια μου μου βγάζει μήνυμα command line interface δεν λειτουργεί.Please Help δεν αντέχω άλλο ξενύχτι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Ποια ακριβώς είναι η κάρτα; Ίσως έχουν βγει οδηγοί από την εταιρία κατασκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Ιούνιος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Μήπως σου βγάζει αυτό το error "Catalyst Command Line Interface has stopped working"; Πότε στο βγάζει; Όταν ανοίγεις ένα πρόγραμμα για να δεις ταινία;Καταρχάς πέρνα τους τελευταίους drivers από το site της AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.