Jump to content

LIMBO 2; [Puzzle platformer adventure] (ΤΒΑ)

tragikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπως φαίνεται η Playdead, δημιουργός του πολύ επιτυχημένου LIMBO, είναι στα σκαριά της φαινομενικά συνέχειας του. Η πηγή αναφέρει ότι θα έχει budget ~1m λίρες Αγγλίας και θα βγει για PlayStation 3, Xbox 360, PC, και Mac.

the game will follow the adventures of a boy as he does battle with evil forces through "puzzles and changing scenarios." The game will be in colour and will be set in a 3D environment; however, according to the site, the gameplay will take place in 2D

Και ένα πρώτο screenshot:

PROJECT_2_82678_screen.jpg

πηγή

Σκοτάδι πηχτό στο πρώτο game και ατμόσφαιρα δυσοίωνη. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό τώρα που έγινε έγχρωμο.

Ωραίο ήταν το πρώτο αλλά πολύ μικρό. Ελπίζω αυτό να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Απίστευτη ατμόσφαιρα και το τέλος αρκετά ανατριχιαστικό.

Επίσης η μουσική του ήταν μοναδική...ελπίζω να μην αλλάξουν κάτι.

Σεναριακά, πως στέκει η συνέχεια του???

Δεν θέλω να κάνω spoil, σε όποιον δεν το έχει παίξει.

Ωραια ατμοσφαιρα το limbo απλα επαιξα τοτε στα καπακια το braid...καταλαβαίνετε ποσο αφελες μου φανηκε το λιμπο...

Χαιρομαι πραγματικα που τα side scrolling platformers/puzzles εχουν τοσο μεγαλη αναβιωση .

Χθες μαλιστα ειχα κουβεντα με ενα παιδι οσο μπεκρουλιαζαμε επ αυτου.

Ωραια ατμοσφαιρα το limbo απλα επαιξα τοτε στα καπακια το braid...καταλαβαίνετε ποσο αφελες μου φανηκε το λιμπο...

Καλό το braid αλλά το LIMBO έχει κάτι το ζοφερό και αρρωστημένο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=buxoBays5FU&feature=relmfu]Limbo Soundtrack 18 - Alone - YouTube[/ame]

Yeahhhh σιγουρα!Εχει απιστευτη ατμοσφαιρα το λιμπο.

Απλα το Braid ειναι πολυ πιο σοβαρο παιχνιδι πιο εξυπνο πιο πρωτότυπο.

Το λιμπο το τελειωσα και ουτε το ξανασκεφτηκα.

Το braid το τελειωσα και ειχα μεινει μακακας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.