karmen1983 Ιούνιος 29, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Μονο αυτα? Γυαλιά να πάρεις και για τα υπόλοιπα αν δεν μας πεις τι θες να κάνεις, πως να προτείνουμε αξεσουάρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 29, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Ανάλογα τι θέλεις ακριβώς να κάνεις. Το dremel κάνει για πάρα πολλές μικρο εργασίες.Δεν θα κόψεις πόρτα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούνιος 29, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Γυαλιά να πάρεις και για τα υπόλοιπα αν δεν μας πεις τι θες να κάνεις, πως να προτείνουμε αξεσουάρ; Εχω 7 πιστευω δεν χρειαζομαι αλλα Επειδη ειμαι λιγο διχασμενη πρωσοπικοτητα υπαρχει πουθενα καμια λιστα για να δω εγω τι χρειαζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 29, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Manuals and LiteratureDremel Tool Accessories - Bits - Dremel Parts Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 29, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Εχω 7 πιστευω δεν χρειαζομαι αλλα Επειδη ειμαι λιγο διχασμενη πρωσοπικοτητα υπαρχει πουθενα καμια λιστα για να δω εγω τι χρειαζομαι? http://www.dremeleurope.com/media_all/download/catalogues/2011/catalogue_el-gr.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 29, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Για μόντες σε pc Πάρε το 300άρι. Κάνει μια χαρά την δουλειά του.Αυτά που θα σου στοιχίσουν περισσότερο είναι τα εξαρτήματαΤροχός για μέταλλο αυτόςSC409 - Αξεσουάρ Εργαλείων | Skroutz.grΕνα SpeedClic απαραίτητα αν δεν θες να παιδεύεσαι με το λαλακισμένο τσοκ του dremelToolsPro.gr | Επαγγελματικά εργαλεία στις καλύτερες τιμές της αγοράς!Από εκεί και πέρα ανάλογα την εργασία που θα κάνεις παίρνεις και άλλα εξαρτήματα.300αρι ftw, τα κανει οοοοολα και συμφερειαπλα προσοχη στις πτωσεις γιατι στραβωνει ευκολα το αξονακι τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούνιος 29, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 300αρι ftw, τα κανει οοοοολα και συμφερειαπλα προσοχη στις πτωσεις γιατι στραβωνει ευκολα το αξονακι τους... Αφου εγκρινει και ο μεγα-μαστορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vag02 Ιούλιος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Άσχετο. Γυαλιά δε μπορώ να βάλω επειδή φοράω και κανονικά για τη στραβομάρα. Τι άλλο μπορώ να πάρω για να μη βγάλω τα ματάκια μου;Θεωρώ αρκετά τυχερό τον εαυτό μου που δεν τα έχω βγάλει ήδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vag02 Ιούλιος 1, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Δοκίμασα με τέτοια. Όταν κοιτάω προς τα κάτω, που στο 95% των εργασιών που κάνω με το dremel κάτω κοιτάω, βρίσκει στο λαιμό μου! Κάτι σε πιο μικρό δεν υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Ιούλιος 1, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 (edited) link<---- κατι τετοια χρησιμοποιω πανω απο τα γυαλια. Δε ξερω αν θα βλεπεις καθαρα. Υποτυπωδης προστασια αλλα για τα ρινισματα τα εχω μαζι με μια μασκα-φιλτρο για τη σκονη και μια μπαντανα στο προσωπο. Αν εχεις μυωπια παντως, ουτως ή αλλως σκυβεις κοντα στα σημεια κοπης. Παροτι ειχα την εντυπωση οτι το Dremel 300 ηταν καλυτερο απο το φτηνο do-it του Alex Pak, αλλαξα γνωμη. Παραυτα αποφασισα να χρησιμοποιω δισκους κοπης dremel και με τα δυο. Προσωπικα θα ηθελα να ακουσω για το Black 'n Decker RT650 (ή RTX στο αμερικα. "Υποτιθεται" εχει μεγαλυτερη ροπη, τομεας στον οποιο ουτε το 300 με εντυπωσιασε. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2012 από Thrael Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 1, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 το 3000 είναι κοντά στην τιμή. δεν είναι προτιμότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 1, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Α για νας βάλω εγώ σε νεούς δρόμους:Το dremel είναι καλό , αλλά μόνο για δουλειές στο χέρι.ΑΝ φτάνεις μέχρι εκεί , όλα καλά,Αν όμως στη σκέψη σου υπάρχει το ενδεχόμενο για άλλες δουλειές ακριβείας το όνομα είναι ένα:PROXXONΔες για να κάνει όρεξη:PROXXONPROXXON - BFB 2000PROXXON - KT 150PROXXON - FBS 240/EΓια τον LakisssPROXXON - BSL 220/Etoolstore.grtoolstore.gr230V PROXXON, DREMEL - TOOLSTOREΤο ξέρω είναι ακριβότερα αν και όχι πολύ, αλλά είναι ΕΡΓΑΛΕΪΑ !!ΑΝ μπείτε να δείτε όλη την γκάμα των εργαλείων.... τι να πώ ...παθαίνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimyst Ιούλιος 2, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Τι διαφορά έχει το dremel 300 με το 3000 τα βλέπω κοντά στη τιμή και ποιο κάνει για μόντες σε pc. Το 3000 το βλέπω ποιο δυνατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VehendaR Αύγουστος 19, 2013 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Παιδια καλησπερα, εγω εχω μια αλλη σημαντικη ερωτηση. Μπορω να αγορασω dremel απο USA και να το χρησιμοποιω Ελλαδα και Βουλγαρια? Κυριως Ελλαδα. Θελω να πω, θα εχω καποιο προβλημα με την παροχη ρευματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Αύγουστος 19, 2013 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 [MENTION=21359]VehendaR[/MENTION] Οι ονομαστικές τάσεις του δικτύου είναι: United States A, B (IEC 60906-2) 120 V 60 Hz Greece C, F 230 V 50 Hz Bulgaria C, F 220 V 50 Hz Αν είναι χωρίς μετατροπέα, Μ/Σ, η τέλος πάντων πρόβλεψη για 230 VAC θα έχεις θέμα! Βέβαια τίποτε σημαντικότερο από την προμήθεια ενός μετασχηματιστή απομόνωσης 230 Vac >>> 120 Vac . Παίζει και ένα μικρό θέμα με την συχνότητα,, αλλά αυτό δεν θα σε απασχολήσει πολύ , εκτός και αν θέλεις να του "πιείς το αίμα"! Για ρώτα εκεί που είσαι τι παίζει με ένα καλό μετατροπέα? Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hannibalmemos1984 Αύγουστος 31, 2013 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Παιδια το eshop μολις το εβγαλε στο crazy sundaysEINHELL BMG 135 KIT ME + 4419177 - -Mε πιο καλης ποιοτητας εξαρτηματα ειναι καλο και σε τιμη αρκετα ελκυστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Σεπτέμβριος 1, 2013 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Παιδια το eshop μολις το εβγαλε στο crazy sundaysEINHELL BMG 135 KIT ME + 4419177 - - Mε πιο καλης ποιοτητας εξαρτηματα ειναι καλο και σε τιμη αρκετα ελκυστική. Πάρα πολύ καλή τιμή ! Μου φαίνεται οτι θα πάρω και εγώ ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Σεπτέμβριος 1, 2013 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 (edited) Bavaria by Einhell. Ηδη η Einhell ειναι μια κινεζοεταιρια με εδρα την Γερμανια για να προσδιδει κυρος στην ολη κατασταση. Εδω μιλαμε για την Bavaria και οχι για την Einhell. Εχω το κανονικο Dremel, οταν το πηρα εδωσα πολλα περισσοτερα απο 30-40€. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εχει καλυτερο το ακριβο Dremel απο τα φτηνοτερα που κυκλοφορουν. Ενα περιστροφικο εργαλειο ειναι, ενα μοτερ καρβουνατο ουσιαστικα. Σημερα θεωρω καλα μηχανηματα αυτα που εχει το Lidl τα Parkside. Αυτο απο το e-shop θα το αγοραζα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2013 από orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Σεπτέμβριος 1, 2013 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Τσίμπησα κι εγώ ένα απ το eshop. Αν και δε μου χρειάζεται άμεσα, σε τέτοια τιμή καλό είναι να υπάρχει στην εργαλειοθήκη μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts