Mobster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έκανα overclock έναν Athlon T.Bred 1800 και θα ήθελα να ξέρω τι overcloking εχουν κανει αλλοι χρήστες Υπάρχει καμια λίστα που να βάζεις στοιχεία πχ. Mobo, Cpu FSB, Vcore ktl? (Πρώτο post και μου πήρε πολύ ώρα να το γράψω με ελλήνικούς χαρακτήρες ουφφφφ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Από τις καλύτερες που έχω δεί.....http://www.cpudatabase.com/CPUdb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Καλώς ήλθες Mobster, όταν το συνηθίσεις(τους ελληνικούς χαρακτήρες) θα σου αρέσει Αν κοιτάξεις στην κατηγορία AMD Overclocking θα δεις πολλές καταχωρήσεις με παρόμοια συστήματα... Για λίστα που να βάζεις στοιχεία, μπορείς να κοιτάξεις την CPU Database του VR-Zone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ευχαριστώ παίδες. Τα τσεκαρα και τα 2. Το PC μου δυστυχώς δεν σηκώνει και πολύ overclocking, μάλλον η μητρική είναι μάπα (Abit KD7A KT400A). Κατάφερα να φτάσω να δουλεύει ο επεξεργαστής (ΧΡ 1800) στα 2025 με 1.8ν Vcore. Στα 1.9ν δεν μπόρεσε να δουλέψει παραπάνω,ούτε όταν ανέβασα το FSB ή το Multiplier. Περίεργο. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Νόμισα ότι το clock της CPU έχει να κάνει μόνο με το Vcore όταν αλλάζεις αυξάνεις μόνο τον multiplier και όχι το FSB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 'Εφτιαξα και το προφιλ μου. Να και οι ρυθμίσεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.