Jump to content

CRAZY SUNDAYS OCZ OCTANE 128GB 79.90 EURO

VasPoly

Recommended Posts

Παίδες, για τα λεφτά αυτά το drive το αγοράζεις με κλειστά μάτια.

Σε απόδοση με λειτουργικό σύστημα είναι συνολικά γρηγορότερος από οτιδήποτε με Sandforce SF-2281 και Asynchronous NAND (agility 3, Corsair Force 3, Kingston V+200, AData S510).

Ζαχο αυτος σε λαπτοπ αξιζει?εννοω εχει προβληματα?γιατι απο ταχυτητες ειναι μια χαρα!:)
Παίδες, για τα λεφτά αυτά το drive το αγοράζεις με κλειστά μάτια.

Σε απόδοση με λειτουργικό σύστημα είναι συνολικά γρηγορότερος από οτιδήποτε με Sandforce SF-2281 και Asynchronous NAND (agility 3, Corsair Force 3, Kingston V+200, AData S510).

απο το round up στο hwbox:

"Ο νεοφερμένος Octane από την OCZ. Μελανό σημείο τα benchmarks και τα IOPS, με τη μόνη διαφορά όμως πως στην πράξη αποδείχτηκε αρκετά γρήγορος. Δυστυχώς με τιμή στην ελληνική αγορά στα 150€ δεν μπορούμε να τον προτείνουμε έναντι του Vertex 3 ή του Corsair Force GT, καθότι και οι δύο αποδείχτηκαν αρκετά πιο γρήγοροι. Αν η OCZ εφάρμοζε μία πιο επιθετική τιμολογιακή πολιτική, ο Octane θα πουλούσε τρελά καθώς είναι πιο γρήγορος από οποιονδήποτε Sandforce based SSD με Asynchronous NAND Flash μνήμες, όταν χρησιμοποιείται με λειτουργικό σύστημα. Όμως με αυτή την τιμή υπάρχουν άλλες, γρηγορότερες επιλογές και με καλύτερο bundle. Αν τον βρείτε σε τιμή κοντά στον Agility 3, προτιμήστε τον."

link: SSD RoundUp 2012: Battle for the Middle Earth - ( HWBOX ) O/C on first boot

τον έχω στο marvel της μητρικής για αυτό μάλλον τα νούμερα θα μπορούσαν να είναι καλυτερα. jax εσυ που τον κούμπωσες; Έβγαλα όλο το ντεσκτοπ για να ζηλέψετε που το έχω τόσο ωραίο!

τον έχω στο marvel της μητρικής για αυτό μάλλον τα νούμερα θα μπορούσαν να είναι καλυτερα. jax εσυ που τον κούμπωσες; Έβγαλα όλο το ντεσκτοπ για να ζηλέψετε που το έχω τόσο ωραίο!

χαχαχαχ θεός! :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.