Jump to content

Είδωλο σε Philips 222EL

Infotech

Recommended Posts

Χαιρετίζω.

Λοιπόν έχω ανεβάσει πυρετό από τα νεύρα μου γιατί εδώ και 1-2 εβδομάδες δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το θέμα αυτό.

Έχω την Philips 222EL συνδεδεμένη με DVI-D καλώδιο. Δεν την δουλεύω σε εγγενή ανάλυση γιατί η 1920x1980 μου κάνει τραγικά μικροσκοπικά τα πάντα και προκειμένου να μου βγούν τα μάτια παίζω σε 1280x800.

Ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα τον πρώτο καιρό, ξαφνικά έχω είδωλα ειδικά σε γραμματοσειρές έγχρωμες με έγχρωμο φόντο (π.χ. κόκκινο γράμμα με κίτρινο φόντο).

Αρχικά θεώρησα ότι έχει να κάνει με το phase και clock αλλά τα ρημάδια είναι απενεγροποιημένα στο μενού της οθόνης και δεν έχω από πού να τα ρυθμίσω. Χωρίς βέβαια να είναι σίγουρα αυτό το πρόβλημα.

Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το πρόβλημα ας δώσει καμιά ιδέα.

Ευχαριστώ.

1. Όντως

2. Άσε έχω δοκιμάσει από lager weiss και καραϊβικής με λεμονάκι αλλά ενώ στο τέλος χάνετε το είδωλο μετά μου τα δείχνει διπλά.

3.Δεν το κάνει στα Video μόνο. Ακόμη και στο λάμπη τα πορτοκαλί γραμματάκια στο γκρι φόντο είναι λίγο πειραγμένα.

Ελπίζω να μην έχεις αφήσει drivers για plug n play monitor ...

Με drivers για την συγκεκριμένη οθόνη θα περάσει και προφίλ χρωμάτων που συνήθως διορθώνει τέτοιου είδους θέματα. Σε 1080 ανάλυση σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και αν είναι είναι το ίδιο έντονο; Λιγότερο; Περισσότερο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.