Infotech Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2012 Χαιρετίζω.Λοιπόν έχω ανεβάσει πυρετό από τα νεύρα μου γιατί εδώ και 1-2 εβδομάδες δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το θέμα αυτό.Έχω την Philips 222EL συνδεδεμένη με DVI-D καλώδιο. Δεν την δουλεύω σε εγγενή ανάλυση γιατί η 1920x1980 μου κάνει τραγικά μικροσκοπικά τα πάντα και προκειμένου να μου βγούν τα μάτια παίζω σε 1280x800.Ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα τον πρώτο καιρό, ξαφνικά έχω είδωλα ειδικά σε γραμματοσειρές έγχρωμες με έγχρωμο φόντο (π.χ. κόκκινο γράμμα με κίτρινο φόντο).Αρχικά θεώρησα ότι έχει να κάνει με το phase και clock αλλά τα ρημάδια είναι απενεγροποιημένα στο μενού της οθόνης και δεν έχω από πού να τα ρυθμίσω. Χωρίς βέβαια να είναι σίγουρα αυτό το πρόβλημα.Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το πρόβλημα ας δώσει καμιά ιδέα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούνιος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 1. Το phase clock ειναι αναλογικό.2. Πιάσε μια πράσινη να χαλαρώσεις.3. Αν εννοείς video, παίζουν άλλα ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούνιος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 1. Όντως2. Άσε έχω δοκιμάσει από lager weiss και καραϊβικής με λεμονάκι αλλά ενώ στο τέλος χάνετε το είδωλο μετά μου τα δείχνει διπλά.3.Δεν το κάνει στα Video μόνο. Ακόμη και στο λάμπη τα πορτοκαλί γραμματάκια στο γκρι φόντο είναι λίγο πειραγμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Ελπίζω να μην έχεις αφήσει drivers για plug n play monitor ...Με drivers για την συγκεκριμένη οθόνη θα περάσει και προφίλ χρωμάτων που συνήθως διορθώνει τέτοιου είδους θέματα. Σε 1080 ανάλυση σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και αν είναι είναι το ίδιο έντονο; Λιγότερο; Περισσότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούνιος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Για drivers έχω ψάξει για δεν δίνει για WinXP η Philips. Το σκέφτηκα και εγώ.Τώρα όσο για την ανάλυση όταν πάω σε 1080p τότε το πρόβλημα γίνεται σχεδόν μηδαμινό αλλά δεν εξαλείφεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.