Jump to content

BH-6 overclocking

Elpis

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

πρεπει να μου εχει κατει αρκετα καλο κομματι..

πιστευω η cpu τα ποιανει τα 230*11 αλλα εχω προβλημα με την L20.. και εχω αθλιες θερμοκρασιες..

κατι ασχετο.. 270λιτρα/ωρα ειναι εντελως χαλια για συστημα με ψυγειο ενα μπλοκ αντλια??

endu μου φαινετε οτι και με 2,9 τα ποιανει τα 460.. εδω ειναι με 2,9 χωρις ψυχτρες και ανεμηστηρες και ερρορ φρεε για περιπου μια ωρα μεμτεστ.. καλα πηγε?!! :D

και εχει ακομα καψιμο..

post-522-1416071142,7413_thumb.jpg

αν ειναι εκει ερορ φρεε με 2.9 βολτ ειναι πολυ καλα. αλλα πρεπει να βρεις αλλη μια για να κανεις καλη δουλιτσα;)

ερρορ φρεε ειμαι και στα 460 με 2,9 .. αυτο ψαχνω δευτερο διμακι. αλλα που να το βρω.. αχ..

• 2 weeks later...

λοιπόν ερώτήσεις βροχή!

μνήμη 512 με BH-5 muskin DDR433

η 2χ256 muskin DDR200 με ΒΗ-6?

τα λεφτά είναι ίδια!

τα ΒΗ ανεβαίνουν αν χαλαρώσουν οι χρονισμοί?

η φτάνουν όπου φτάνουν με 2-2-2.

Εγώ λέω για το 512άρι για να πάς αργότερα σε 2χ512... πάντος απο 2-2-2 σε 2.5-3-3-7 δε κερδίζεις τίποτα.. κανα 2-3mhz για μένα....δε συμφέρει σε καμία περίπτωση φυσικά.

Αρχική απάντηση από Elpis

ερρορ φρεε ειμαι και στα 460 με 2,9 .. αυτο ψαχνω δευτερο διμακι. αλλα που να το βρω.. αχ..

Εχω ενα stick ΒΗ-6 256ΜΒ Τrancend,σε ενδιαφερει?

Αρχική απάντηση από DarkSaga

peri βη-5 kai bh-6 ίδια?

Οι -6 ακουνε καλητερα στα κτηνο-βολτ :D

Elpis, το T(ras) 11 ισχύει μόνο για dual στο nf2. Εφόσον τη καις σε single βάλε 6, θα τη ζορίσεις περισσότερο και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 04:10]

Elpis, το T(ras) 11 ισχύει μόνο για dual στο nf2. Εφόσον τη καις σε single βάλε 6, θα τη ζορίσεις περισσότερο και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

thxxx

αλλα 6 η 5 ??

μπορει να μου πει καποιος ενα καλο τροπο για καψιμο? μεχρι τωρα την εχω καψει μονο με memtest...

• 2 weeks later...

Ρε παιδια , ακαταλληλο το μερος για να ρωτήσω κατι αλλα θα το ρωτήσω

καψιμο εννοειται να δουλευει ενα εξάρτημα με καποια παραμετρο ανεβασμενη (ταση , συχνοτητα) για πολλή ώρα για να "συνηθήσει" να "εξοικειωθεί" ???

Επίσης εχο δει κατι mod me πυκνωτές ΠΑΝΩ στα dimm , αλλά δεν βρίκα καθόλου φωτό και χαρακτηριστικά αυτού του mod . Ξέρει κανένας τίποτα?

το έχει κάνει ο Hipro αυτό που αναφέρεις, γίνεται σε single sided σχετικά εύκολα αν ξέρεις φυσικά που θα βάλεις τα caps και τι χωρητικότητας...

Εμ αυτο λεω ,εκει ειναι το θέμα , τι πυκνωτες και που...

δεν μας λεει τίποτα ο Hipro?

Για το "καψιμο " δεν μου απαντήσατε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.