Jump to content

BH-6 overclocking

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα σε ολους σημερα πηρα ενα 256αρι με bh-6 και φυσικα εχω αρχισει το καψιμο :D (εχω να κανω και δυο εκθεσεις και κατι ασκησεις στην αναλυση αρα εχω κατι να σχολουμε......) μεχρι τωρα με 2,6 (η μικροτεση ταση που μπορω να δωσει η αμπιτ) ειναι σταθερα στα 200 με 2-2-2-11 ... καλα ειναι ? τι διαφορα να περιμενω να δω μετα το καψιμο?

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

μικρή, το κάψιμο περισσότερο κάνει την μνήμη να ακούσει τα υψηλά volt, αλλά καλά κάνεις εννοείται και την καις από τα χαμηλά.

πως μπορω να της δωσω πανω απο 2,9 που δινει το βιος?? ψιλο φοβαμαι να κανω vdimm.. αλλος τροπς εκτως απο τα κολπα του hipro με το booster? :D

μπορείς να κόψεις ένα από τα πορτοκαλί καλώδιο από το πλακουτσωτό molex (AUX μου φαίνεται το λένε) και να το σφηνώσεις με προσοχή μαζί μα τη μνήμη στο pin 7 ή 15 του Dimm. Έτσι θα έχει άμεσα όσα volt έχει και η 3.3 γραμμή σου.:T:

Αρχική απάντηση από enduracell

μπορείς να κόψεις ένα από τα πορτοκαλί καλώδιο από το πλακουτσωτό molex (AUX μου φαίνεται το λένε) και να το σφηνώσεις με προσοχή μαζί μα τη μνήμη στο pin 7 ή 15 του Dimm. Έτσι θα έχει άμεσα όσα volt έχει και η 3.3 γραμμή σου.:T:

lol

lol.. φαινετε πηγαινει πολυ καλα... εχω δει bh-6 να πηγαινουν με 3,1v 440...

εγω ειμαι τωρα εδω με 2.7v και χωρις λαθη στο μεμτεστ....

νομιζω παρακουει στο ρευμα!! :D :D :jump: :jump:

εσεις τι λετε καλα ειμαι μεχρι εδω ?

post-522-1416071128,9076_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell

Τι του λες του παιδιου βρε!!!????!!!!!

Κ αμα ακουμπισει καταλαθος στο διπλανο pin ξερεις τι γινετε? :devil:

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 23:42]

ποιο ακυνδυνο μου φαινετε το vdim.... :) :) :D

Αρχική απάντηση από Samael

Τι του λες του παιδιου βρε!!!????!!!!!

Κ αμα ακουμπισει καταλαθος στο διπλανο pin ξερεις τι γινετε? :devil:

ε θα το διπλοcheckάρει δε το βάλει και στα κουτουρού :p
Αρχική απάντηση από Elpis

ποιο ακυνδυνο μου φαινετε το vdim.... :) :) :D

εντάξει πλάκα έκανα δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά ότι γίνεται γίνεται :hehe:
Αρχική απάντηση από Elpis

νομιζω παρακουει στο ρευμα!! :D :D :jump: :jump:

εσεις τι λετε καλα ειμαι μεχρι εδω ?

μια χαρά είσαι ;) keep volting...

δεν ξερω αμα την αναβεσω και πολυ ακομα πανω μιας και εχω προβλημα με το watercooling και πιανω και 50αρες...και ο επεξεργαστης ειναι και κλειδωμενος... :(

αν ενδιαφερετε κανεις θα την πουλησω αρχες σεμπτεβρη...

ειχα εναν 2600+ αλλα απεβιωσε... στον νομο μου εγω και αλλο ενα παιδι μονο ασχολουμαστε με o/c ... αντε να ψαχνεις τωρα ξεκλειδωτη cpu... :(

update ειμαι σταθερος εδω σε μεμτεστ86 1ωρα++ error free αλλα σε πραιμ blend ουτε λογος.. τι λετε να φταιει ?

post-522-1416071134,483_thumb.jpg

μπορει.. και την εχω καψει μονο με μεμτεστ γιατι ο πεξεργαστης δεν παει εχω πιασει 55 με νερο.... εχω προβλημα... λετε με 3,3 να πιασει και 230??? και με ψυκτρες και φαν βεβαια ?? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.