johnymag Ιούνιος 27, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2012 thread hijack επειδη ενδιαφερεται γνωστος μου για λαπτοπ για την ιδια δουλεια(autocad,browsing).με max τιμη τα 500ε τι να του προτεινω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούνιος 30, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 κανεις ρε παιδια?ειναι αναγκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 30, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 linkκαλος επεξεργαστης, αρκετη μνημη και η καλυτερη καρτα γραφικων στα χρηματα αυτα. Το μονο μειον ειναι ο μικρος σχετικα δισκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 30, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 απο 540Μ ειναι σχεδον ιδιες αλλα απο 555Μ δεν ειναι, παρε το lenovo Y570.*lenovo is king in rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 30, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Δε διάβασα κανένα post. Σε Dell/Toshiba/Lenovo πας.ACER όσο ελκυστικά και να δείχνουν με τις τιμές τους,τόσα είναι και τα προβλήματα που παίζει να προκύψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούλιος 1, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 καποιο συγκεκριμενο σε toshiba/dell/lenovo?απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αυτα 1,2.τι λετε?επισης και αυτο το hp φαινεται ενδιαφερον αλλα ειναι hp.υπαρχει θεμα?απο χαρακτηριστικα τι ακριβως πρεπει να ψαχνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 1, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 καποιο συγκεκριμενο σε toshiba/dell/lenovo?Τα ποστ μου τα διαβαζεις ή τσαμπα τα γραφω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούλιος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 σε lenovo απο ενα search στο σκρουτζ σε sub500€ δεν βρηκα κανενα με καρτα γραφικων εκτος του cpu,που απ οτι εχω καταλαβει χρειαζεται για το αυτοκαδιο.για στειλε μου λινκ απο μαγαζι γ αυτο που προτεινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιούλιος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στα Samsung. Πολύ καλά μηχανήματα... Sent from my Nexus S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούλιος 1, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 συγκεκριμενο μοντελο?βασικα θελω να ξεκαθαρισω τι χρειαζεται να χει μεσα το λαπτοπι για να παιζει οσο το δυνατον καλυτερα το autocad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentinosgr Ιούλιος 7, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 παίδες το πήρα τελικά το laptop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.