Jump to content

Laptop <560e

valentinosgr

Recommended Posts

καλησπέρα παίδες θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για αγορά laptop έως 560 euro... έχω βρει αυτό Acer Aspire V3-571G-52454G32Mass (i5-2450/4GB/320GB) | Skroutz.gr... υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή???

το laptop είναι για autocad 2012 και κανένα game....

καλησπέρα παίδες θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για αγορά laptop έως 560 euro... έχω βρει αυτό Acer Aspire V3-571G-52454G32Mass (i5-2450/4GB/320GB) | Skroutz.gr... υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή???

το laptop είναι για autocad 2012 και κανένα game....

βρήκα και αυτό ACER ASPIRE V3-571G-53214G75MAKK INTEL CORE I5-3210M 4GB 750GB NVIDIA GEFORCE GT630M 2GB LINUX - - E-SHOP.GR...

Μάλλον δεν σου έχει τύχει να σου βγει κάτι ελλατωματικό (εντός εγγύησης) σε λαπτοπ, χωρίς παρεξήγηση. :)

Καλό είναι να κοιτάζουμε και την υποστήριξη στην επιλογή φορητού, όχι μόνο το hardware του. Τα HP μου αρέσουν πολύ σε αυτή την κατηγορία, το 1 έτος εγγύηση όμως δεν μου κάθεται καλά.

πχ

Toshiba: No matter what

Dell: 2 Έτη Next Bussiness Day On Site Service (ή 2 Έτη Collect and Return Service)

τι αλλα λαπτοπ υπαρχουν με mid/high end καρτα γραφικων? Ποια απο τις 2 εταιριες γραφει καλυτερους drivers για opengl, ατι ή nvidia?

[MENTION=22380]valentinosgr[/MENTION] το autocad που εχεις ειναι opengl η direct3d?

αυτο θα σου πει τιποτα?

Dell Inspiron Q17R (i3-2350M/4GB/500GB) | Skroutz.gr ειναι 100 πανω αλλα ειναι 17αρι και ειναι dell

< ayto στα λεφτα που ζητας? http://www.skroutz.gr/s/411347/Dell-Inspiron-Q17R-N7110-i3-2330M-4GB-500GB.html?from=recommendation

>> auto εδω που ειναι τιγκα με GT540M lenovo τι σου λεει? http://www.skroutz.gr/s/1681194/Lenovo-IdeaPad-Z570Am-i7-2670QM-6GB-500GB.html

>>> λοιπον το αφηνω εδω, με GT555Μ/i7/6gb, http://www.skroutz.gr/s/392058/Lenovo-IdeaPad-Y570A-i7-2630QM-6GB-750GB.html?from=recommendation

[MENTION=22380]valentinosgr[/MENTION] νομιζω απο εδω κ περα εχεις καποιες επιλογες κ καποιο σημειο αναφορας.

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] το autocad ανά δεν κάνω λάθος είναι direct3d...

όσον αφορά την dell εγώ την θεωρώ μια παρα πολύ καλή εταιρία αν όχι την καλύτερη αλλα κοστίζει αρκετά...

το δεύτερο laptop που έχω πει εγώ έχει 3ής γενιάς i5 και μια gt630m που είναι αρκετά καλύτερη από την gt540m...

και όπως έχω πει το laptop προορίζεται και για κανένα game...

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...

καλή χρυσή η lenovo αλλα μετά από αυτό που έπαθα σήμερα στο laptop της κοπέλας μου δεν ξέρω άμα θα την έχω στα ύψη πια...

από την μεταλλική λαλακία που έχουν βάλει για την απαγωγή θερμότητας σήμερα όσο ήταν το laptop στην πρίζα με χτύπαγε το ρεύμα... το μοντέλο είναι ένα z560...

φιλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλα δεν νομίζω αυτά να είναι καλύτερα από αυτά που είπα εγώ... χωρίς παρεξήγηση πάντα...

Καμμιά παρεξήγηση.

Την διάφορα θα την καταλάβεις όταν τα πιάσεις στα χέρια σου.Μερα με τη νύχτα.

Απο την στιγμή που το θες για επαγγελματικούς λόγους, καλό είναι να κοιτάξεις αντίστοιχες προτάσεις που δεν θα σε κρεμάσουν σε βάθος χρόνου.

καθαρά τύχη είναι ότι δεν έπαθε κάτι.

[MENTION=22380]valentinosgr[/MENTION] Το acer που γράφεις στο 1ο post Καλό είναι, στο 2ο να ξέρεις ότι δεν δίνουν windows αλλά linux (γιαυτό και η τιμή είναι χαμηλή). Θα επέλεγα το 1ο.

Με την Acer έχω καλή εντύπωση γενικά. Δεν μου έτυχε να χαλάσει κάτι εντός εγγύησης. Εκτός εγγύησης ναι, αλλά δεν με ένοιαξε καν, τα έβγαλε με το παραπάνω τα λεφτά του (2χρ + 2 μήνες). Πάντα να έχεις backup οπουδήποτε (και σε εξωτερικό δίσκο η usb flash) για να είσαι σίγουρος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα παραδώσει πνεύμα ένας δίσκος ανά πάσα στιγμή, ειδικά σε desktop.

καλα ναι, απλα θελω να πω αυτο που εγραψε ο φιλος απο πανω, δεν συγκρινεις acer με toshiba,dell , lenovo (3 τοπ μαρκες για consumer laptops)

και οχι μονο, εμενα παντα lenovo T series μου δινουν στην δουλεια.. crafted to last!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.