Jump to content

GPU + O/C Poll

denz

Κλοκάρετε ή όχι;  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ASUS 7970 925/1375 @ 1000/1450 γιατί τόσο έπρεπε να ήταν -θεωρώ- το default της γιαυτήν την κάρτα.

:T::T:

Θα είχε ενδιαφέρον και ένα παρόμοιο νήμα για τους cpu. Πέρα απ το ότι θα γίνονταν χαμός για το τι θεωρείται high end και τι όχι. :giveup:

Σε δύο αθώες 680 παρακαλώ.

Η Ferrari ανεβάζει καλά τα κλόκια της ή έφαγε κι αυτή Vmod? :hehe:

Νομιζω μια ειχε πειραξει με Vmod. Η άλλη ηταν too easy.... :p

Την 6970 τη θεωρουμε mid range ετσι?

Θεωρω πως 6970 και 580 μιας και ηταν οι ναυαρχιδες των δυο εταιριων μεχρι πριν λιγους μηνες θεωρουνται ακομα high end.Αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος :)

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Εγω τη θεωρησα ως mid range.Επειδη υπαρχουν οι 570/580 και η 6990 που ειναι προηγουμενης γενιας κ πιο γρηγορες. Κ επιπροσθετα ολες οι νεες 670/680 και 7870/7950/7970....για το χρονο που αρχισε το poll.

ΥΓ. ..λιγη σημασια εχει το τι θεωρει ο καθενας high end k mid range....ειναι απορια για αλλο poll. :D

Προσωπικά, θεωρώ High-end τις ναυαρχίδες των σύγχρονων γενιών και σίγουρα τις 2πύρηνες. Από εκεί και πέρα το εύρος των mid-range είναι τεράστιο, από τις "κομμένες" 6950/570 και τα ιερά τέρατα GTX295/HD5870 έως αξιόλογες κάρτες 460/560/5850/6850 κτλπ. Σαν low-end θεωρώ τις κάρτες τύπου 6770/550 κτλπ. Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπική άποψη, άλλος μπορεί να τα βλέπει διαφορετικά.

Έχω mid-range GPU ,cross fire με 6950 με το δεύτερο bios και δεν τις έχω κάνει ούτε 6970 , γενικά δεν πειράζω ποτέ gpu μόνο cpu ανεβάζω .

edit: απο ότι βλέπω το 57% δεν πειράζει τις vga του .

Όταν εδώ στο thelab το 57% δεν overclokari τότε μάλλον εκτός forum αυτό θα το περίμενα κοντά στο 80% .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.