athinale Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 Γεια σας! Πριν 2 ημερες καθως δουλευα στον υπολογιστη εγινε μπλε η οθονη του με και μετα εκανε restart και τελικα εσβησε..τον ανοιξα ξανα και εκανα repair (οπως και με καθοδηγουσε). Ανοιγε για λιγα λεπτα και μετα παλι τα ιδια...μπλε οθονη κτλ κτλ Τελικα σε καποια φαση που μπηκε για λιγα λεπτα στα windows7 μπηκα στο in internet στο google και απο οτι καταλαβα μια προταση του ηταν να σβησω caches.. Πριν προλαβω παλι εγινε μπλε οθονη κτλ κτλ Καποια στιγμη καταφερα και μπηκα στα windows και εκανα delete history,απο τοτε(σημερα το μεσημερι δηλαδη)μπαινω κανονικα,εως τωρα τουλαχιστον.. Α επισης κατεβασα και ενα antivirus και το ετρεξα Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο? Εχω 7 χρονια τον υπολογιστη και τα τελευταια 3 χρονια σχεδον 1-2 το χρονο το παω στο πλαισιο για φτιαξιμο.Η αιτια ειναι οτι κλεινει στα καλα καθουμενα. Δε θυμαμαι για την μπλε οθονη στο παρελθον Ευχαριστω για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
athinale Ιούνιος 23, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Ωχ! Mολις τωρα ειδα πως υπαρχει κι αλλο topic με μπλε οθονη..η δικη μου βεβαια μπλε ηταν διαφορετικη..Και επειδη καθε χρονο παω τον υπολογιστη για φτιαξιμο ειμαι περιεργη να μαθω τη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Μπορεί να είναι ο σκληρός ίσως όμως η μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.