kilahed Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 Καλησπέρα ΠαιδιάΘα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ασχοληθεί πότε κάνεις με μερική επισκευή του Panel των 5500 Επειδή φαίνεται οι τρεις υποδοχές του αναλογικού ήχου να τα έχουν παίξει (όποτε κουνιέται το καλώδιο κάνει παραμόρφωση η χάνει τον ήχο) θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να αλλάξω τα jacksΤα ηχεία είναι εκτός εγγύησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Επισκευή του Panel των 5500 έχω δει να φτιάχνει την ένταση των led, βάζοντας δύο καινούργια στα πλάγια της οθόνης.Μπορείς να τα αλλάξεις τα jacks αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις βασικές γνώσεις του κολλητηριού.Για να μην μπλέκεσαι σε εργασίες, δεν τα συνδέεις με οπτική να ξεμπερδεύεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Ιούνιος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Με την οπτική χάνω όλα τα features της κάρτας ήχου όμως γνώσεις κολλητηριού δεν έχω καθόλου μάλλον θα τα πάω σε κανέναν ηλεκτρονικό η σε κανένα ακτινίων αθηνα να μου που αν μπορούν να κανουν κατι :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.