vic_1975 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 γεια σας..εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων μου ,υποθετω οτι ειναι απο αυτην,εχω την geforce ti4600,athlon2600+, msi k7nv2 , 2X256/400.Αυτο που μου παρουσιαζει ειναι οταν παιζω το far cry κσαφνικα σβηνει η οθονη μου σαν να τραβηξα δηλαδη το καλωδιο vga.Το ιδιο προβλημα το εκανε και σε ενα αλλο παιχνιδι το ,painkiller, που εβαλα για να το δοκιμασω.Οποιος ξερει κατι ας μου πει γιατι θα σκασω!thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Η οθόνη δηλαδή δεν παίρνει σήμα...Αυτό γίνεται τυχαία ή σε συγκεκριμένα σημεία; Όταν η οθόνη σβήνει, το PC συνεχίζει να δουλεύει (πχ ακούγεται ακόμα ήχος); Το σύστημα επανέρχεται μετά ή κολλάει εντελώς; Με alt-tab σε πάει στην επιφάνεια εργασίας;Αυτά τα παιχνίδια καταπίνουν τους πόρους του συστήματος για πλάκα. Θερμοκρασίες ΟΚ; Έλενξε ψύκτρα/ανεμηστηράκι στην 4600. Δοκίμασε με ανοικτό το κουτί να παίξεις far cry.Τι λειτουργικό, drivers έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αν ο ήχος ακούγεται κανονικά, τότε είναι σίγουρα ή πρόβλημα vga ή πρόβλημα agp. Αν τα παραπάνω δεν σε βοηθήσουν, δοκίμασε την vga σε άλλο pc και δοκίμασε άλλη vga στο pc σου. Το τροφοδοτικό σου πιστεύω να αντέχει, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic_1975 Αύγουστος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 στο παιχνιδι γινεται τυχαια και οταν σβηνει η οθονη δουλευει το pc αλλα δεν μπορς να μπω στην επιφανεια εργασιας φαινεται σαν να ειναι κολλημενο και κανω αναγκαστικα restart.Το κουτι μου το εχω ανοιχτο εχω winxp gr και απο drivers τους 5672..Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα απλο 350w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Όταν τρέχεις κάτι βαρύ, το MΒΜ τι τάσεις και θερμοκρασίες σου λέει;Αυτό το κόλημα μπορείς να το 'αναπαράγεις' ΚΑΘΕ φορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Μυριζει λιγακι AGP chipset προβλημα.......αν εχεις την ευκαιρια δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc και το επομενο βημα ειναι το agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic_1975 Αύγουστος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Τι ειναι το MBM??την καρτα γραφικων την πηρα μεταχειρησμενη απο ενα φιλαρακι μου..δεν την δοκιμασα ακομα σε αλλο μηχανημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.