Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 Με ένα γρήγορο search που έκανα δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα. Μέχρι πρότινος έγραφα τον τίτλο της κάθε σελίδας με ελληνικούς χαρακτήρες (site.gr/ελληνικός-τίτλος/), αλλά με χαλάει οπτικά, όταν πάω να κάνω copy το link και μου εμφανίζεται ένας τίτλος 2 μέτρα σε ASCII χαρακτήρες ... Γενικά, σε blog με ελληνικό περιεχόμενο, σε τι γλώσσα είναι καλύτερο να είναι ο τίτλος της σελίδας; Ελληνικά, Αγγλικά ή greeklish; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούνιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα καλό είναι τα greeklish όπως έχουμε εδώ στο thelab που το φτιάχνει μόνο του (θα σου πουν οι admin πως γίνεται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Μια χαρά είναι άστο. Κι εγώ έτσι το έχω.Τα διαβάζει κανονικά η Google και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιούνιος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα greeklish με χαλάνε ακόμα περισσότερο από τoυς ASCII χαρακτήρες... Ήμουν περισσότερο ανάμεσα σε Αγγλικό και Ελληνικό τίτλο, οπότε μάλλον με βλέπω να το αφήνω στα Ελληνικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Αν το βάλεις greeklish, θα στο φέρνει στα αποτελέσματα αν ο χρήστης το ψάξει σε greeklish. Το url στο SEO παίζει σημαντικό ρόλο, μεγαλύτερο από τα όποια keywords έχεις βάλει, οπότε θέλεις να περιέχει τις λέξεις και αν είναι δυνατόν, ακριβώς τη φράση που μπορεί να ψάχνει ο χρήστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Αν το βάλεις greeklish, θα στο φέρνει στα αποτελέσματα αν ο χρήστης το ψάξει σε greeklish. Το url στο SEO παίζει σημαντικό ρόλο, μεγαλύτερο από τα όποια keywords έχεις βάλει, οπότε θέλεις να περιέχει τις λέξεις και αν είναι δυνατόν, ακριβώς τη φράση που μπορεί να ψάχνει ο χρήστης.Όχι πια! Το Google διαβάζει πλέον τα greeklish σαν Ελληνικά, αλλά και το αντίθετο! Αν βάλεις στο Google π.χ. φαψεβοοκ θα καταλάβει ότι πρόκειται περί του facebook.Μπορείς να το βάλεις σε greeklish και να έχεις ένα σύντομο URL που μπορείς να δίνεις και να φαίνεται το περιεχόμενο, θυσιάζοντας ένα πολύ μικρό ποσοστό από το SEO σου.Αν θέλεις βέβαια το απόλυτο SEO θα τα αφήσεις Ελληνικά, αλλά θα έχεις πάντα ένα μακρύ URL και μη αναγνώσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.