Jump to content

Blue Screen

dimitrisOS

Recommended Posts

τελικά έφταιγε η μητρική πήρα των υπολογιστή σε κομμάτια γιατί δεν είχαν κάτι αξιόπιστο εκεί και πήρα την πίστωση 100 ευρό αλλά επειδή γινόταν χαμός ξέχασαν να με χρεώσουν για των έλεγχο και των ρώτησα στην αρχή τελικά είναι 25 ευρό ο έλεγχος και μου είπε Ναι αλλά εγώ έφυγα σαν κύριος :yes2: :yes2: :yes2: :yes2:

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

ωραία σου κάτσε Δημήτρη!! Τελικά ήταν η μητρική, μάλλον ο πρώτος που την είδε όταν την πήγες την πρώτη φορά στο πλαίσιο βαριόταν να την ελέγξει καλύτερα...:hang3:

ωραία σου κάτσε Δημήτρη!! Τελικά ήταν η μητρική, μάλλον ο πρώτος που την είδε όταν την πήγες την πρώτη φορά στο πλαίσιο βαριόταν να την ελέγξει καλύτερα...:hang3:

Μια χαρά !!!!

Ευτυχώς θυμήθηκα όταν με έβαλε μέσα στο "εργαστήριο" να ελέγχω ένα ένα τα πράγματα που είχα και είδα πως μου είχαν χάσει τις μισές βίδες που είχα για την μητρική σε μαύρο χρώμα από Πάτρα τις είχα παραγγείλω τις 2 μεγάλες που βιδώνουν τα εξωτερικά καπάκια και ακόμα άνοιξα το κουτί και έλειπε το μεγαφωνάκη και του είπα το θέλω αυτό και είναι ένα μικρούλη που είχε μέσα και έψαχνε μισή ώρα εκεί (το είχε καβατζόση χαλαρά γιατί όταν επέστρεψα το βρήκε)

Αλλά αυτό που μου αρέσει ότι ξέχασε να με χρεώσει !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.